Založ si blog

Ako Robert Fico ďakoval mafii.

A nie je to tak dávno. Dá sa povedať že sa to odohralo včera, najneskôr predvčerom.

Keď Monika Jankovská, bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti(!), dostala pri potupnom odchode zo svojej funkcie v septembri  na cestu(verme, že do ustanovizne so stálou strážnou službou, pričom nemám na mysli súkromnú SBS) poďakovanie od expremiéra Fica, ktorý jej takmer napísal oslavnú báseň za skvele odvedenú prácu vo funkcii, ktorú zastávala. Asi ťažko sa dá predstaviť väčšia zvrhlosť, ako vysloviť vďaku vysokej štátnej úradníčke, ktorá komunikovala s mafiánom Kočnerom natoľko dôverným a natoľko intenzívnym spôsobom, ako dokážu iba spojenci v radoch mafiánov. Skutočných, klasických mafiánov.

Keď Ficov minister financií Počiatek rokoval na jachte v Monaku o výmennom kurze koruna-euro s verchuškou J&T, dostal od svojho kápa žltú kartu! Predstavte si, žltú kartu! A skoro sa z nej po…l! Od smiechu. Veď ak zarobíte desiatky miliónov € za nič, inými slovami okradnete občanov Slovenska práve o tie desiatky milónov €, môžu vám ukázať rovno slovenskú trikolóru. Napokon v nej sa najlepšie odnáša mafiánsky lup! Takže žltá karta bola vlastne poďakovaním Počiatkovi!

Keď sa prevalili kauzy úzkych(často aj širokých)stykov Ficovej asistentky Troškovej a šéfa Bezpečnostnej rady štátu(!)Jasaňa s taalianskou mafiou, bránil ich samotný Fico tak vehementne, že takmer pri tom vypustil dušu. Napokon iba opustil premiérsku funkciu. Nezabudol im však poďakovať za skvele vykonanú prácu! Či im ďakoval v mene svojom, alebo aj v mene talianskych zločincov, nie je dodnes celkom jasné. Je však možné, že im ďakoval za oboch. Že to bolo kolektívne poďakovanie organizovaného zločinu svojím emisárom vo vládnych slovenských funkciách!

Keď Miroslav Beblavý upozornil na podvod pri kúpe cétéčka pre nemocnicu v Trstenej a v Liptovskom Mikuláši, ktoré bolo predražené možno až 3 razy, vtedajší smerácky župan Blanár spoločne so svojím kápom nenechali na ňom suchú nitku! Vraj klame, vymýšľa si a robí si politickú kampaň. A prišiel záver roka 2019 a polícia navrhla obžalovať konkrétnu osobu za machinácie pri verejnom obstarávaní práve v týchto konkrétnych prípadoch. Celý tento smerácky podvod vyšiel občanov podľa polície na cca 1 500 000,-€! Ficovým poďakovaním pre Blanára je 5(!)miesto na kandidátnej listine Smeru do parlamentných volieb.

Keď Fico navštívil v roku 2007 Líbyu a stretol sa s jej vtedajším vodcom Kaddáfím, vrcholil práve súd s bulharskými zdravotnými sestričkami, ktoré boli odsúdené na smrť za údajnú účasť na infikovaní detí vírusom HIV v nemocnici v Benghází. Celý normálne uvažujúci svet vedel, že ide iba o vydieranie zo strany Kaddáfího, ktorý požadoval za ich prepustenie 10 miliónov dolárov za každé nakazené dieťa! Iba Robert Fico sa postavil na stranu teroristu Muamara a označil v Tripolise bulharské sestričky a palestínskeho lekára za páchateľov! Iba on, iba on jediný z celého normálneho sveta. A aby vyzeral aj pekne pred teroristom, ponúkol ozdravný pobyt pre 427 týchto nainfikovaných detí na Slovensku. Ku ktorému samozrejme nikdy neprišlo,lebo on od začiatku klamal aj nešťastné deti.!

Keď som sa jedného kamaráta pýtal, prečo nevynechal za posledných desať rokov ani jediný zápas svojho futbalového mužstva, odpovedal mi: „Pretože som sám bol futbalista tohoto klubu a stále sa ním cítim“.

Ktovie, čo by nám odpovedal Robert Fico na otázku : „Prečo obhajujete všetkých grázlov a mafiánov“?

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.