Založ si blog

Brat za brata!

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie.
Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú sestru. Týmto chceme dať najavo, že nám nie je ľahostajný osud slovanstva z viacerých dôvodov. Po prvé, vieme o slovanstve rovnaké nič, ako o ňom vedia „bratia za bratov“, ale rodina má držať pokope, tak sme do toho zatiahli aj blízkych, či vzdialenejších príbuzných a dokonca aj Vladovu sestru, ktorá je zdravotná sestrička a je veľmi blízka pánovi primárovi.
Rozhodli sme sa po skutočne dlhom a hĺbavom uvažovaní, keďže spraviť desať poldecákov nejakú dobu trvá. Jano hneď povedal, že pôjdeme na prvý míting bratov, ktorý bude v našom okolí. To znamená, maximálne 100 metrov od našej krčmy. Takže nepôjdeme… Ale ak by predsa, Jožo sa hneď podujal namaľovať transparent a takmer okamžite nám ukázal aj predlohu. MYLUIEME sLOVENSKÓÓÓ! Veď my sme tu predsa doma. Teda ak zrovna nenasávame v krčme.A keďže sme sa pridali k bratom, ktorí majú bratov, tak sme hneď aj rozhodli, že pôjdeme brániť naše mylované slovensko presne podľa vzoru našich bratských idolov a rodomylov. Imro síce povedal, že idiotov, ale Imro má tak trochu kapitalistickú minulosť, tak ho slovami Einsteina „vóbec, ale vóbec netreba brať do úvahi“. A basta!
Teraz nám však vyvstal problém, lebo „Zabratia“ tvrdia, že budú bojovať nielen za brata, ale aj za matičku Rus a jej majiteľa Vladimíra.Vladimíroviča Odkundesoviča, ako ho nazýva Imro. Takže hneď sme si delili služby, kto prvý vyrazí brániť domovinu. Jano hovorí, že domovinu si ubráni sám, lebo ju doma páli na lavóre a on ju nikomu veru nedá. Jožo povedal, že on veru do Ruska nepôjde, lebo je tam zima. A keď je zima, je mu zima. Nech tam namiesto neho, ako za brata, ide Robo. Robo však hneď vyhlásil, že jemu sa do dobrého, úžasného, demokratického, bohatého a slobodného Ruska nechce vôbec, lebo tam už raz bol s Čedokom a to mu stačí aj na 5 životov… Štefan povedal, že za seba navrhuje Miša, lebo on sám nevie rusky a vlastne ani slovensky a nijako, a mohlo by sa mu stať, že by v Moskve večer zablúdil. A on sa strašne bojí tmy.
Napriek tomu, že sa takáto ponuka neodmieta Mišo vyhlásil, že ju odmieta. A bolo. Bolo po našej obrane slavianstva, ruského všeslovanského prezidenta aj obrane jeho frajerok.
Necháme tú obranu asi na Zabratov, lebo oni sú v tom doma a keď si už tú kravinu vymysleli, nech si ju aj zjedia!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Medzinárodný olympijský výbor ako advokát ruského vraždenia.

02.02.2023

Medzinárodný olympijský výbor ako advokát ruského vraždenia. Táto inštitúcia pod vedením Thomasa Bacha chce povoliť účasť ruských a bieloruských športovcov na olympiáde v Paríži. Najprv som myslel, že v tomto oznámení je preklep.a správne malo znieť „nepodporuje účasť“. Skutočnosť je však strašidelná a neuveriteľne odporná. Bach sa vyjadruje za [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:01

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.