Založ si blog

Tak sme sa dočkali. Do ruskej armády budú rukovať vrahovia, násilníci a ďalší zločinci.

Senátori Andrej Klišas a Oľga Kovitidi- oj, aký vznešený názov pre Putinových pucflekov, pracujú na návrhu zákona, ktorým sa výkvetu ruskej spoločnosti, vymenovanom vyššie, umožní slúžiť v ruskej armáde. Prirodzene na Ukrajine. V prípade preukázania hrdinstva v bojoch, môže byť odsúdeným odpustený zvyšok trestu. Takto to pucflek Kovitidi oznámila na svojom účte na Telegrame.

Čo to hrdinstvo znamená v praxi, si musíme iba domyslieť. Po skúsenostiach s ruským barbarmi pôjde zrejme o čím väčší počet znásilnených a povraždených ukrajinských dievčat, o čím väčší počet zavraždených detí a čím väčší počet povraždených tehotných žien. Ako doplnok sa bude možno k hrdinstvu pripočítavať počet ukradnutých televízorov, žehličiek(ak v mieste trvalého bydliska hrdinu vôbec majú elektrinu) a samozrejme záchodových mís. Tie však musia byť vyčistené a hrdina musí deklarovať, že vie, že sa nepoužívajú na nakladanie kapusty. Putinovi zjavne dochádza para. Vojna, o ktorej trvaní ho jeho generáli ubezpečovali, že bude maximálne týždeň a on tento termín iniciatívne skrátil na polovicu, už trvá takmer 8 mesiacov. Za ten čas naposledy vydýchlo na Ukrajine takmer 90 000 „osloboditeľov“, o život navyše za záhadných(ale nie na ruské putinovské pomery)prišlo množstvo oligarchov, dokonca aj s rodinami, malé deti nevynímajúc. Strašením jadrovým útokom už vyčerpal všetky možnosti verbálnych hrozieb, aj keď skutočne nevieme, čo sa v hlave psychopata, masového vraha a vojnového zločinca môže zrodiť. Dnes už vyzýva ukrajinského prezidenta, aby si sadli za rokovací stôl. Byť na Zelenského mieste, poslal by som mu sms. „A čom chceš rokovať, ty bastard, zlosyn a vagabund? O čom? Aké dáš prísľuby: Že vzkriesiš povraždené deti? Že vzkriesiš ich znásilnené a povraždené matky? Že z masových hrobov vyjdú živé obete tvojho besnenia? O čom chceš teda diskutovať, ty odpad ľudskosti“?

Putin patrí pred vojnový súd a na doživotie do samotky. Pri ňom by sa totiž ani iní masoví a sadistickí vrahovia trebárs typu  typu Polgári, alebo Čikatilo necítili v bezpečí.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.