Založ si blog

Za únosom vietnamského občana z Nemecka stojí George Soros.

K tomuto záveru som prišiel po dlhom a vyčerpávajúcom skúmaní okolností prípadu, jeho pozadia a analýzou výrokov slovenského expremiéra Roberta Fica.

Pekne postupne. Únos sa udial minulý rok v lete, teda dávno po ukrajinskom Majdane a dlho pred vraždou Jána Kuciaka a Martinky Kušnírovej. To znamená pre Georga Sorosa v uhorkovom období. Majdan mal zo svojich úspechov už Soros odfajknutý, demonštrácie pred vilou daňového zločinca Bašternáka, kde skladá svoju hlavu na noc aj expremiér boli tiež odškrtnuté a búrlivé protesty v slovenských mestách, ktoré sa mali udiať hneď po vražde novinára a jeho snúbenice, George iba pripravoval. Len tak, z dlhej chvíle si teda spomenul, že by mohol nejako uškodiť mladej, krehkej a svojstojnej republike(citujem nezabudnuteľného génia a generátora  mečiarovskej politickej tlupy Augustína Mariána Húsku) v srdci Európy. „Ako na to“? Hútal po nociach tento manipulátor svetových dejín, tvorca letného a zimného času a letných a zimných pneumatík na autá(vysvetlenie na konci). Keďže pán Soros má už svoje roky a tým pádom trpí nespavosťou, mal na rozmýšľanie pomerne dlhý čas. A vyhútal diabolský plán! Únos! Pretože slovenská štátna cestovná kancelária má s unášaním svojich občanov do cudziny skúsenosti, bolo by hrubou nedbalosťou nevyužiť ich! Ale vzhľadom na to, že G. Soros nerád kopíruje, rozhodol sa pre opačný postup. Cudzieho občana z Nemecka nechá uniesť do Vietnamu a Slovensko do toho namočí až po uši! Po Kaliňákove uši! Potom už prišla na rad realizacia samotného únosu. Vietnamská tajná služba, kam nechal infiltrovať svojho človeka, ktorý tesne pred únosom konvertoval na judaizmus, uniesol hľadaného Vietnamca z Berlína. Potom ho nechal prepraviť do slovenského vládneho hotela Bôrik, kde sa celá výprava stretla s Robertom Kaliňákom, vtedajším ministrom vnútra. Až následne odcestovali slovenským vládnym špeciálom, ktorý pilotoval Imrich Konkoly, pôvodným menom Efraim Kirsch(ten zase na Sorosov príkaz konvertoval zo židovskej viery na katolícku už týždeň pred svojím narodením-na tomto prípade možno vidieť, aké pravdivé a prezieravé sú obvinenia R. Fica na adresu starého pána z 5.avenue v New Yorku) a tento prepravil spolu s palubným personálom, letušky Sáru, Sarah a Ethel nevynímajúc, uneseného chlapíka do Moskvy, kde si ho už prebrala vietnamská pobočka zásielkovej služby DHL, ktorej značná časť určite patrí Sorosovi(veď komu inému) a šéfuje jej Quang Xanh, pôvodný menom Mordechai Grün. A kompromitácia Slovenska bola dokonaná! A dokonalá! Teraz sa pri nemeckom vyšetrovaní únosu topíme v týchto lajnách, ktoré nám pripravil, iba tak z roztopaše a s úmyslom škodiť, starý pán Geroge.

P.S. : Zrejme nebudete veriť, ale raz som zo srandy v jednej spoločnosti povedal, že letný a zimný čas a letné a zimné pneumatiky vymyslel Soros, lebo vlastní niekoľko elektrární a fabriky na výrobu žiaroviek a rovnako vlastní po celom svete asi 15 podnikov na výrobu pneumatík. Z asi 9 poslucháčov tomu dvaja uverili okamžite a tretí sa pridal po krátkom uvažovaní!

Takže pozor! Hranice nepozná iba Schengen ale v niektorých prípadoch ani ľudská hlúposť!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.