Založ si blog

Noční vlci budú vodiť na Slovensku starých ľudí cez cestu. Aspoň podľa Kaliňáka.

Škandál so základňou ruských žoldnierov na Slovensku naberá obrátky a ten, kto ich príchod v minulosti toleroval, sa nás snaží upokojovať. Robert Kaliňák sa rozhovore pre Pravdu vyjadril : „Neviem o tom, že by boli Noční vlci bezpečnostným rizikom pre Slovensko. Pre Ukrajinu, môžem súhlasiť, ale my nie sme Ukrajina“.

Roberta Kaliňáka mnohí, mňa nevynímajúc, pokladali za najinteligentnejšieho člena minulej vlády. Zdá sa však, že ani človek jeho razenia nedokáže chladnokrvne reagovať v situácii, keď sa dostane do stresovej situácie a pod spoločenský tlak. Noční vlci totiž nie je žiadne združenie motorkárov. Je to partia ruských fašistov a nacistov, ktorí motorkami iba zakrývajú svoje skutočné násilnícke chúťky. Predviedli to na Ukrajine, predovšetkým na Kryme, kde sa pustili do bytia a prenasledovania demonštrantov, ktorí nesúhlasili s ruskou okupáciou poloostrova. Je to svorka násilníkov, ktorí svoju skutočnú úchylku zakrývajú bojom za „bratstvo slovanských národov“, ako keby napríklad práve Ukrajinci patrili k Vikingom!  Ich brloh na Slovensku, vybudovaný dokonca možno v značnej miere zo štátnych dotácií z ex-kaliňákovho rezortu je niečo tak neslýchané a odpudzujúce, že tomu normálny človek nemôže uveriť! Ich parťáci na Slovensku, hambálkovci a jemu podobní sa síce tiež hlásia k „všeslovanskej vzájomnosti“, ale tiež, čuduj sa svete, z nej vynechávajú Ukrajincov, ktorí sú Slovanmi rovnako! Odsudzujú „západnú dekadenciu a konzumný spôsob života“, ale prdele si vyvážajú na motorkárskych produktoch práve tejto, nimi nenávidenej spolčnosti! Obdivujú vraj Rusko a jeho dejiny a keď sa niektorého z nich spýtate, kto boli Kurčatov, Ciolkovskij, alebo Sacharov, odpovede budú znieť asi nasledovne : Kurčatov-ruský kulak, majiteľ farmy na kurčatá. Ciolkovskij-vynálezca cievky do rádia. Sacharov-vynálezca umelého sladidla sacharín.Keď sa ich spýtate, kedy boli na nejakom ruskom filme v kine, odpovedia vám protiotázkou-Čo je to kino? Ak sa ich spýtate, akú naposledy čítali ruskú knihu, už budú istejší v odpovedi a povedia : Kniha? Aha, to sme sa učili v základnej škole. Knihu má krava. A k tomu ešte čepiec, bachor a slez!

,Ano, toto sú presne oni, „milovníci Ruska“! A to nepišem preto, že som sa to niekde dopočul, alebo dočítal, ale preto, že som obdobné odpovede už nespočtene razy zažil!

Ministerstvo zahraničných vecí ústami svojho šéfa Lajčáka vyjadrilo „pohoršenie nad základňou v Dolnej Krupej“, ale to je tak zatiaľ všetko, čo bolo schopné, ale predovšetkým ochotné urobiť! Moja otázka na ministra Lajčáka teda znie : Budete iniciovať zvolanie mimoriadneho zasadnutia vlády? Budte prešetrovať svojich podriadených na konzulátoch v Rusku, ako udeľovali a udeľujú víza členom ruskej hordy násilníkov? Lebo ako sám iste dobre viete, na udelnie víza nejestvuje žiadny právny nárok! Alebo iba hráte hru na dobrého a zlého smeráka, pričom sám seba nám chcete ponúknuť ako toho prvého v rámci príprav na súboj o prezidentský post?

Pretože váš exkolega z vlády Kaliňák sa nám snaží natlačiť do hláv kaleráby, podľa ktorých tí, ktorí mlátili a unášali ľudí na Kryme, budú u nás na Slovensku vodiť starých ľudí cez cestu a ráno odvážať a poobede dovážať zo školy deti zaneprázdneným rodičom.

On sa síce podľa posledných informácií chystá rozširovať spoločne s Počiatkom svoje biznis-impérium v arabských emirátoch, ale nebol by sm rád, ak  nám tu nechá na pamiatku ruské „vlčie“ čižmy a smradľavé onuce.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.