Založ si blog

Rotný Bačinský : Slúžil som zločineckej organizácii. Rotný, vrátiš aj zločinecké peniaze?

poslusne hlasim

 

Vraví sa, že každý človek si zaslúži raz v živote 10 minút slávy. Kremľom zriadený a Kremľom platený, mozgy prepierajúci server Hlavné správy, uverejnil otvorený list ex-rotného Bačíka, ktorý sa rozhodol vrátiť vyznamenania za službu v mierových jednotkách v Kosove.Vzápätí na to urobil s týmto novodobým  “slovenským národným hrdinom” aj pomerne rozsiahly rozhovor.Určite len úplnou náhodou neuviedol server meno “novinára”, autora rozhovoru.Alebo to možno ani nebola náhoda, lebo inak by sa ako autor musel podpísať šéfredaktor moskovskej Pravdy, alebo priamo šéf ideologického oddelnia FSB, predchodkyne KGB.

Poďme po poriadku.Rotný Bačík slúžil v Kosove asi pol roka.Treba pripomenúť, že na misiu odišiel nielen dobrovolne, na základe vlastnoručne podpísanej žiadosti, ale dokonca sa na ňu aktívne, opakujem aktívne, snažil dostať! Takže sa sám rozhodol, že dobrovolne ide slúžiť “zločincom a zločinu”! Otvorený list, ktorý poslal prezidentovi SR,vláde, ministrovi obrany a možno aj moskovskému patriarchovi a náčelníkovi obecnej polície v Dolnom Trkvasove je práca profesionála.Štylistikou počínajúc, obsahom pokračujúc a ideovým cieľom končiac.Nemaj mi to za zlé, pán ex-rotný, ale toto nie je výsledok tvojho slohovania.Túto špinavosť za teba na objednávku napísal niekto úplne iný.Ty si ju len zobral na seba.Ty si totiž presne typ- ak ma presvedčíš o opaku, verejne sa ti ospravedlním- ktorý má problém napísať tri súvislé slová.Nie vety a tobôž nie celý článok.Ale možno sa ti len hodilo judášskych 30 strieborných.Koľko to vychádza podľa kurzového lístku na ruble, si musíš prepočítať sám.Nariekaš, aké ste mali malé platy, ako ste  na misii živorili.Takže nám prezraď pán eex-rotný, aký si mal príjem spolu so všetkými náležitosťami, vrátane stravného?Alebo to mám za teba urobiť ja? Ten, kto za teba písal list a robil rozhovor, pod ktorý si sa ty len podpísal, totiž presne ako správny demagóg uverejnil len časť tvojho príjmu.Držal sa osvedčenej zásady, že ľudia by sa nemali klamať, ale netreba im povedať celú pravdu.Pán ex-rotný.Keď si ty odchádzal slúžiť podľa teba organizovanému zločinu, moji dvaja kamaráti odchádzali za robotou do bane v Belgicku.Prečo si aj ty nevyužil túto, alebo podobnú možnosť živiť sa vydretými a nie “zločineckými” peniazmi?Odpovieš ty, alebo necháš odpovedať mňa?

Ex-rotný Bačík. Uisťujem ťa, že tento “tvoj” rozhovor a vrátenie vyznamení sú veci, ktoré nezatrasú nielen Slovensko a vonkoncom nie dejinami.Zapadne do zabudnutia ako deravý šerbeľ, ktorý niekto hodí do vody a onedlho sa potopí nielen on, ale zmizne aj tých zopár maličkých kruhov, ktoré na vode urobil.Verím, že vrátiš aj peniaze, ktoré si od “zločincov”, ktorým si slúžil, dostal ako výplatu.Nepodmieňuj to slaboduchými vyjadreniami v rozhovore, že ak ti vráti armáda vráti 7 mesiacov života, ty jej vrátiš peniaze.Armáda totiž tvoj život nikdy nevlastnila.Ty jej peniaze áno.

P.S. : Teraz trochu odbočím.Práve som sa zaoberal myšlienkou, že si dám na jar spraviť zasklenie terasy.Celkom sa mi páčila ponuka firmy Pifema s.r.o.Páni, keď som zistil, že máte svoju reklamu umiestnenú na Hlavných správach, máte o jedného zákazníka menej.Opravujem sa.Máte menej o nejedného zákazníka.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.