Založ si blog

Prečo nepôjdem k referendu o rodine.

Referendum-dice

Mohol by som napísať, že sú to len zbytočne vyhodené peniaze, ale to by bol naozaj príliš jednoduchý, aj keď pravdivý argument.My Slováci sme zvláštny národ.Dokážeme v našej malosti a zakomplexovanosti vytvárať  o sebe legendy a vymýšlať udalosti, ktorých sme vraj boli autormi a ktoré sa v skutočnosti nikdy nestali.Tak, ako je pravdou, že sme nikdy nemali skutočného kráľa, tak je aj pravdou, že sme si dokázali ako panovníka vymyslieť Svätopluka a postaviť mu na bratislavskom hrade sochu, za akú by sa nehanbilo ani súsošie Stalina s Hitlerom.Nemali sme kráľa, nemali sme teda ani skutočnú šľachtu a samozrejme z tohoto dôvodu, až na zopár maličkých výnimiek, ani osvietencov.A keďže sme nemali osvietencov, nemal kto vychovávať našich predkov, tí nemohli vychovávať svoje potomstvá, až sme ako nevychovanci skončili ako celok národ ako taký.Sami pre seba sme vymysleli bájku o slovenskej pohostinnosti a dobrosrdečnosti, pričom mnohí z tých, ktorí tomuto nezmyslu uverili a dokonca ho vehementne obhajovali, posielali do plynových komôr svojich susedov, aby mohli arizovať ich majetok.Alebo do komunistických väzení a jáchymovských baní iných Slovákov, aby sa mohli nasťahovať do ich domov.

Nepôjdem k referendu o rodine preto, že je potvrdením toho, čo som o nás napísal vyššie.Je potvrdením našej malosti, hlúposti a xenofóbie, nech by boli na začiatku tohoto snaženia motívy jeho organizátorov akokoľvek úprimné.Myšlienka referenda sa zvrhla na vytĺkanie politického kapitálu pre všetky politické pijavice naň nacucnuté.Referendum sa stalo nástrojom na odpútavanie pozornosti od Paškových cétéčiek, od rabovania zdravotníctva, či po slobode vďaka nefungujúcej justícii chodiacich vrahov.Nepôjdem k referendu preto, že skupina nás heterákov si osobuje právo valcovať a upierať našou početnou prevahou právo na výchovu detí iným, ktorí sa narodili inak sexuálne orientovaní.Opakujem, ktorí sa NARODILI inak sexuálne orientovaní! Nepôjdem k referendu o rodine preto, lebo poznám množstvo prípadov “cnostných” heterákov, ktorí umučili na smrť hladom svoje vlastné deti, poznám množstvo “cnostných” heterákov, ktorí znásilňovali svoje vlastné deti, pálili ich cigaretami, ponárali do horúcej vody, alebo im rozrieskali hlavičky o betónové steny.Ale priznám sa, že nepoznám jediný prípad, že sa takto zachovali osoby rovnakého pohlavia, žijúce v nejakej forme partnerského zväzku a vychovávajúce adoptované deti.Deti, ktoré by inak s veľkou pravdepodobnosťou čakal osud ulice, časom možno prvé fetovanie a neskôr kriminál….

Môj kamarát Fero Turňa, sám Slováčisko ako repa, pôvodom z Brezna, v rozhovore pre Sme kedysi na otázku novinára, prečo si dodnes dovolia komunisti klamať o úplne základných veciach fungovania ich totalitného režimu napriek tomu, že väčšina z nás s ním má vlastnú skúsenosť, povedal :”Robia tak, lebo vedia, že Slováci sú ako národ zbabelí, alibistickí, nekultúrni a hlúpi”.

Keď sa zatvoria referendové miestnosti a sčítajú hlasy, ostanú mi 2 možnosti.Buď budem musieť Ferovi zavolať, že sa veľmi, ale veľmi mýlil, alebo mu budem musieť zavolať, že bol na nás Slovákov až priveľmi mierny.

Priznám sa, že s veľkou radosťou by som som mu do telefónu oznámil tú prvú možnosť!

P.S. Všetkým prípadným diskutérom, ktorí ma v rámci svojich “inteligentných” reakcií označia za teploša, či gaya, odkazujem jediné : Nechajte ma stráviť noc s vašou frajerkou a ona vám ráno prezradí, aká je pravda.

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.