Založ si blog

Prišli, videli, znásilnili, zavraždili, ukradli a ušli. Alebo ujdú.

Asi tak by sa dala nazvať ruská „špeciálna operácia“ na Ukrajine.
Barbarstvo ruských zabijakov na Ukrajine búra akékoľvek predstavy o hraniciach možného, či nemožného vo vojne. Pretože pre Rusov je možné a úplne bežné aj to, čo je u iných nemožné čo len v predstavách. Vraždenie na ulici, poľovačka na ľudí a ich strieľanie do tylu, znásilňovanie a rabovanie. To je len kratučký výpočet svinstiev, ktoré pácha na Ukrajine ruská armáda. Niekto vraví, že vojny prináša aj takéto situácie, ale skôr bude pravdou, že sú k tomu vychovávaní ruskí vojaci úplne cielene a a oni potom vykonávajú tieto hrozné veci úplne cieľavedome. Nie je to však iba „zásluha“ ich vojenského tréningu, je to už v ich výchove v rodinách, je to zrejme súčasť „širokej duše“, ako ju radi nazývajú putinofili a podobní magori. Ak je však toto súčasť tej „širokej duše“, aké hrôzostrašné počiny sú potom súčasťou „úzkych“ ruských duší?
Rusko na Ukrajine obnažilo to, čo sa  nielenže roky snažilo zakrývať, ale navyše to tvrdo popieralo. Ľudský život nemá v očiach ich vodcu hodnotu, nech to bol už Ivan Hrozný, alebo ktorýkoľvek iný cár, toho dnešného nevynímajúc. Ivan Hrozný si zriadil osobnú gardu opričníkov, v ktorej sa grupovali často najhorší zločinci, dnešný Vladimír zase Národnú gardu. A dnes volá do zbrane aj kriminálnikov z ruských väzení a sľubuje im odpustenie trestu a v podstate ich nabáda k najsurovejšiemu konaniu, vraždám a rabovaniu ukrajinského majetku. Ivan Hrozný nechal svojich domnelých nepriateľov zaživa variť v kotloch, sťahovať z kože, znásilňoval a vraždil im ženy a dcéry. Putinovi vrahovia robia na Ukrajine dnes vlastne to isté!
Potom, ako sa český vlastenec a vtedajší slavianofil Karel Havlíček Borovský  vrátil zo svojho pobytu v Rusku, kde skúmal možnosti „všeslovanského žitia a bytia“, vytriezvený z ruskej reality a zhrozený z nebezpečenstva, ktoré táto ríša predstavovala pre vtedajší civilizovaný svet, napísal state, pričom v jednej z nich uvádza: „Dosvedčiť môžem, že Rusi s ostatnými Slovanmi nie bratsky, ale nepoctivo a sebecky zamýšľajú. Je smiešne, ako neprakticky by bolo s týmto tajným nepriateľom,  ktorý bratským rúchom iba zakrýva zakrýva svoju chtivosť, bratríčkovať sa!“
Takže výzva všetkým rusofilom, putinofilom, kremľofilom a podobným úchylom!
Odíďte do zeme, kde je podľa vás raj na zemi a odíďte tam aspoň na dva roky. Pracujte tam, žite tam, užívajte si ruskej hojnosti, slavianofilstva, objímajte širokú ruskú dušu a bojujte tam za všeslovanský svet!
Ale odíďte tam bez telefónov, počítačov a podobných vynálezov a zverstiev tej prekliatej Ameriky. A keď sa za dva roky vrátite(niektorí už po mesiaci, iní dokonca skôr), rozbehnite sa po slovenských kulturákoch na besedy s názvom : Prečo som zutekal zo zeme zasľúbenej.
Viete, paradoxom dnešnej doby je fakt, že ľudia z Kambodže, či Vietnamu, by takmer všetci chceli odísť do Francúzska, z Myanmaru, Indie a Pakistanu zase do Veľkej Británie, z Filipín do Španielska, či USA. Teda do krajín, ktoré boli kedysi ich kolonizátormi. Ale nikto z bývalých krajín okupovaných Ruskom nechce žiť v Rusku, naopak, milióny Rusov utekajú do „zahnívajúcej a degenerujúcej“ západnej Európy.
Choďte teda vy do krajiny širokých duší“ a dokážte mi, že sa strašne mýlim.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.