Založ si blog

Západná propaganda klamala o zavraždených novinároch Rusku. Všetky úmrtia boli prirodzené.

Aj keď nariadenia treba rešpektovať, rozhodli sme sa, že protivírusovými opatreniami ochromená činnosť nášho Klubu náhodilých abstinentov sa musí pomaly dostávať do stavu pred krízou. Ako prvý prišiel s nápadom na plenárne zasadnutie bezdomovec Karol a všetkých nás obvolal. Už to bol ťažký šok, lebo ako poznáme stav kreditu v jeho mobile, nikdy neprekročil hranicu 5 centov. Takže sme nemohli takúto jeho obetu odmietnuť. Pôvodne nás pozval k sebe domov, ale Jano povedal, že nejde, lebo ho bolia kríže a pod mostom prefukuje. Zvolili sme teda neutrálnu pôdu mestského parku a navyše za mestom. Schôdzu otvoril svojím diskusným príspevkom Einstein, ktorý vyhlásil, že získal senzačnú správu z ruského denníka Pravda, podľa ktorej špičkový  tím ruských vyšetrovateľov, zložený z poručíkov, majorov a plukovníkov ruskej tajnej služby zistil, že všetci novinári, ktorí zahynuli za posledné desaťročia v Rusku, zomreli prirodzenou smrťou. Trklo nám, že keď písali o svinstvách ruskej politickej verchušky a jej spojeniach s organizovaným zločinom, prirodzene tým mnohých rozpálili do žerava. A tí rozpálení sa ich prirodzene potrebovali zbaviť. A keďže tak urobili prirodzene na ruský spôsob, nechali ich prirodzene zavraždiť. Takže vlastne zomreli prirodzene prirodzenou smrťou. Na ruský spôsob. Vtedy sa ozval Imro, ktorý povedal, že Einstein je polodebil. To zase rozčúlilo Einsteina, ktorý sa proti takémuto obvineniu prudko ohradil! Zoli teda navrhol, aby sme prijali uznesenie, ktorým Imrove tvrdenie odmietneme s tým, že Einstein polodebilný nie je. Súčasne do uznesenia doplnil vetu, podľa ktorej je Einstein celodebilný.  Za tento text zahlasoval aj dotknutý Einstein a hrdo vykrikoval, že on je vo všetkom 100 percentný! A má na to aj uznesenie!

Druhým bodom programu bolo naše stanovisko k posledným správam o tom, že sieť G5 podľa tvrdení niektorých polyhistorov slúži na čipovanie občanov. Veľkou inšpiráciou bolo pre nás aj tvrdenie Štefana H., ktorý dokázal vo svojom videu zasvätene hovoriť o tom, že G5 vysiela aj rádiové vlny, ktoré sú mimoriadne škodlivé pre človeka. Až natoľko, že človek z nich môže spakovatieť. Atilla zamyslene zamrmlal, či náhodu Štefan neprežil značnú časť svojho života v rozhlasovom štúdiu? Ale aj tak sme si hneď odhlasovali, že už nebudeme počúvať rádio. Veď radšešj nič nepočuť, ako sa stať Štefanom. A Štefanovi sme navyše poslali nie čip, ale hneď celý balík čípkov. Lebo podľa Imra sa Števo už z tých svojich magorín pos…l.

Nebol by ty Jožo, keby nedošiel s nejakou senzačnou novinou. Niežeby bol taký múdry, ale jediný má predplatený Zem a Vek. A občas nám z neho niečo prečíta. Ale iba v prípade, že ho už nestihol použiť inak. Tak vraj Pellegrini ide budovať nový, obrodený Smer. Imro sa zhlboka zamyslel a povedal : „Hm, tak to tam budú možno až traja“.

Po tomto konštatovaní, ktorému okrem Imra aj tak nikto nerozumel, sme koronavírové plenárne zasadnutie ukončili. Nestalo sa tak z dôvodu, že by sme už nemali zmysluplné témy, ale začali sme sa cítiť sa ako v Rusku, kde už tiež predvčerom vypili to, čo mali vypiť až pozajtra.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.