Založ si blog

Čas grázlov, čas lúzrov, čas politických šmejdov. Čas predvolebný, čas podvodný.

Nikdy sa nevyrojí naraz toľko podvodníkov ako práve v čase, keď klopú na dvere parlamentné voľby. Nikdy. Ako keby pol roka do volieb porodila tehotná volebná doba všetko najhoršie, čo si človek čo len s priemerným IQ dokáže predstaviť. Vyrojila sa vždy zástupy spasiteľov, ale z hrobov sa vynárajú aj politické zoombie. Tí prví tvrdia, že k blahobytu má volič už dávno nakročené a stačí urobiť posledné správne rozhodnutie. Hodiť do volebnej urny lístok s číslom ich strany. Tí druhí, keďže sa im podarilo vyšmyknúť sa zo slučky spravodlivosti za zločiny ktoré napáchali, keď ohlupovali národ počas svojho predošlého politického pontifikátu, bľakocú o národe a jeho potrebách, pričom jediná potreba, ktorú by mal národ skutočne vykonať , je nakopať tých hochštaplerov definitívne do podchrbtia! Tí prví, ako trebárs Smer sľubjú, že dajú do poriadku zdravotníctvo, ktoré pritom zločinci nominovaní do funkcií práve ním, 12 rokov vykrádali. Teraz chce zrazu jeho predseda zoštíhľovať nemocnie! To má v podaní tejto strany zlodejov iba jediný dôvod. Zostanú prázdne lukratívne budovy, ktoré sa budú dať ešte lukratívnejšie ukradnúť! Predseda SNS Danko útočí na Roberta Mistríka, lebo varj predal svoju firmu za „podivných“okolností americkej spoločnosti. Robert Mistrík, majiteľ množstva patentov z biochémie by sa mal brániť voči usvedčenému podvodníkovi a plagiátorovi Dankovi, ktorý opísal celú rigoróznu prácu možno aj s obalom! Vlastne možno ani neopísal, lebo to za neho urobil niekto úplne iný. Synáčik mečiarovského privatizéra mal predsa dosť peňazí na to, aby si to opisovanie mohol dovoliť zaplatiť. Na pôrodníckej sále predvolebnej doby zrazu reve Mečiar, ktorý vycítil šancu a hlási sa o slovo. Ale možno iba hlási, že ak bude odmena, občas nazývaná aj výpalné dostatočne vysoká, svoju kandidatúru si rozmyslí. Pretože hlasy, ktoré by mu odovzdal zvyšok jeho fanklubu, by mohli niekomu tragicky chýbať. O slovo sa hlási aj Harabin, ktorý by bol ochotný súčasne predsedať Najvyššiemu súdu a riadiť ministerstvo trebárs spravodlivosti. A to všetko v skutočnosti z jediného dôvodu. Z lásky k sebe. Konšpiruje, šíri klamstvá, počas péenky robil predvolebné prezidentské mítingy, aby popritom zabudol vysvetliť detailne takú „drobnosť“, akou bol jeho dôverný a priateľský rozhovor s Bakim Sadikim, odsúdeným drogovým bossom. Chlapík v zelenom tričku vykrikuje o kresťanskom Slovensku a tradičnej rodine, pričom je sám rozvedený. Bľakoce o kresťanskej láske k blížnemu, pričom 90% jeho voličov sa kochá vo fašistickom vraždení v plynových komorách. Jeho lúza brble o kresťanskej Európe, pričom zase 90% z nich by si pri prežehnávaní sa vypichlo oko.

Zase je tu proste čas politických nebankoviek, keď požičaný groš zaplatia občania s 1000% úrokom. Takto teda vyzerá čas politických šmejdov, čas hochštaplerov a vrahov budúcnosti vašich detí a vnukov.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.