Založ si blog

Putin sa stretol so sexuálnym predátorom.

Týmito slovami odštartoval Imro v našej krčme prehľad udalostí uplynulých dní. Teda tých, ktoré sme zažili a navyše sme si ich prípadne aj pamätali, lebo vzhľadom na panujúce horúčavy sme sa mohutne venovali odporúčaniam lekárov v oblasti dodržiavania pitného režimu. Proste sú veci, v ktorých je rada lekárov nad zlato!

Išli sme teda na to v obrátenom garde a zčali sme hodnoť najčerstvejšie udalosti. Vladimír Putin sa stretol v Ríme s bývalým talianskym premiérom Silviom Berlusconim, ktorého označil za svojho skvelého priateľa. Silvio je, okrem množstva iných charizmatických vlastností známy aj tým, že by podľa Imra po….., oné, oklátil aj elektrickú zásuvku, keby nekopala. Ak odhliadneme bežné táranie dvoch skvelých kamarátov o nezmyselnosti sankcií proti Rusku, už sme sa nedozvedeli nič nové. Navyše Jano povedal, že nie tak dávno Vladimír Vladimírovič vyhlásil, že sankcie Rusku neškodia, naopak, vyburcovali k zvýšenej aktivite jeho vedecký výskum a ekonomickú výkonnosť v tejto krajine. Takže ak by sankcie zrušili, až vtedy by to Rusku uškodilo. A keďže nikto z nás nechce Rusku škodiť, jednomyseľne sme odhlasovali ich zachovanie. Proti tomu bol iba Einstein, ale keďže ten má podľa nás veľký mozog v rozmere malého a malý vôbec nemá, tak sme jeho hlas hodili rovno do koša, ako hodili podľa Harabína volebné komisie v prezidentských voľbách možno aj 300 000 hlasov, ktoré mali pripadnúť jemu.

V Bruseli sa rodí nové vedenie EU a krajiny V4 nesúhlasili ako tradične so žiadnym predloženým návrhom, takže napokon sa do vedenia dostali ľudia, ktorých síce nepodporovalo toto čudesné zoskupenie, ale aspoň sa Pellegríni, Babiš, Orbán a Morawiecki mohli prezentovať ako víťazi. Pritom bývalý boxer Zoli tvrdí, že to je také víťazstvo, ako keď bitkár povie, že v krčme takú tresol sánkou o súperovu päsť, až si ju zlomil! Tú sánku.

Denisa Saková chce meniť za stámilióny € rodné čísla, ktoré nikomu neprekážajú. Jožo povedal, že je to celé úplná sprostosť, lebo ak ho jeho žena nevie nájsť po týždňovom ťahu podľa rodného čísla, neverí, že ho nájde podľa Sakovej identifikačného čísla za 200 miliónov €. A dopadne to tak, že ho nenájdu ani podľa tých Sakovej znakov a hlavne nikto už nenájde ani tých 200 miliónov. A že proste je Sakovej to ministerské sako asi tak o 3 čísla väčšie…

Andrej Danko sa už ako tradične vybral do Ruska, tentokrát do Tatarstanu a doniesol odtiaľ, ako tiež už tradične, sľuby v hodnotách stámiliónov €. Paľo povedal, že keby Andrej zapol na vyššie obrátky, mohlo byť tých sľubov z Ruska aj za miliardy €. Ani by sa nezmestili do vládneho špeciálu. Ďuso zabrblal, že Danko bol v Rusku asi tisíc razy a je na šľak trafenie, že sa mu odtiaľ vždy podarilo aj vrátiť. Tu sa však Andreja zastal Fero ktorý povedal, že sa určite vracia preto, aby mohol vyplatiť robotníkov z Lesostavu Revúca, ktorých jeho rodina po privatizácii tejto firmy akýmsi nedopatrením vyplatiť zabudla.

Ruský minister obrany Sergej Šojgu oznámil, že niektorí námorníci z ruskej jadrovej ponorky, ktorá sa potopila v Barentsovom mori, sú nažive. Karol sa na chvíľu zamyslel a hĺbavo povedal : Zatiaľ.

Poslanci Radovan Baláž (SNS), Pavol Goga (Smer) a Ľuboš Blaha (Smer)odleteli súkromným lietadlom do Štrasburgu na parlamentné zasadanutie Rady Európy, na ktorom boli vrátené Rusku hlasovacie práva v tejto inštitúcii. Jano tvrdí, že nikto nevie, kto to lietadlo platil, ale on má tušáka, že faktúra bola písaná v azbuke a vyplatená v rubľoch. Jano je kamionista a bol dosť nasr…., nasrdený, lebo on keď vraj bol v Štrasburgu, pozrel si aj starobylý hrad, v ktorom je väznica aj hladomorňa. A štve ho, že tieto dva veľmi pôsobívé objekty neponúkol aspoň na rok naším poslancom kastelán tejto francúzskej národnej pamiatky.

Nič závažnejšie sa už neudialo a v najbližších dňoch ani neudeje, lebo polovica z nás je už týždeň po dôchodku a druhá polovica týždeň pred ním…

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.