Založ si blog

Ďalší chystaný podvod na občanoch Slovenska. Rekonštrukcia zimného štadióna v Bratislave.

Nemajú to chlapci zle vymyslené. Schovajú to za „reprezentáciu Slovenska, nevyhnutnosť ukázať svetu, že aj my sme svetoví, alebo Slovensko nesmie utrpieť hanbu, ktorá by nás zrušením majstrovstiev sveta v hokeji postihla“. Prípadné ďalšie tliachaniny z tejto kategórie si doplňte podľa vašej ľubovôle.

Oprava iba nedávno zrekonštruovaného štadióna Ondreja Nepelu v Bratislave je snáď už naozaj veľa aj na inak imúnneho slovenského daňového poplatníka! Ešte nie sú vyšetrené ani podvody, ktoré boli podľa kontroly NKÚ napáchané pri poslednej oprave(Dobré ráno, NAKA-pozn autora)! Machri, ktorí tento nový tunel pripravili, postupovali podľa návodu hry „Zlý a dobrý eštébák“. Ten zlý vyšiel s tým, že štadión treba opraviť, inak sa MS v hokeji v roku 2019 u nás neuskutočnia. Ten dobrý reagoval, že on veru žiadne peniaze na opravu nedá! Iba ak by… A sme pri pointe hry. Iba ak by vedeli žiadatelia presne zdôvodniť každé €! No povedzte! Môže byť niečo zábavnejšie? Ja napríklad už dopredu viem, že oni každé € zdôvodnia presne na cent, dokonca na záver rekonštrukčných prác oznámia úsporu napríklad 200 000,-€! No neteš sa baník, tesár, frézar, murár, elektrikár, lekár, neteš sa predavačka z hypermarketu, alebo traktorista, ktorý ráno spustí pluh a večer sa „vymasírovaný“z jazdy po poli sotva vie vyzliecť a zvaliť do postele! Veď oni z tvojich daní ešte ušetrili! To je vlastne dôvod, aby ste vy chlapi, ktorí mrznete na stavbách, pri naťahovaní betónu a asfaltu na diaľnice, alebo doktori, ktorí idete z ordinácie do služby a opačne, začali skladať oslavné básničky na týchto vašich šetriteľov peňazí!

Že nemám pravdu? Spomeňte si na rekonštrukciu bratislavského mosta, kde sa z čista – jasna objavilo „podozrenie“, že sa v jeho blízkosti nachádza munícia z 2. svetovej vojny! Machri to zdôrazňovali tak presvedčivo, že polovica Slovenska už uverila aj tomu, že pri odstraňovaní tohoto „nebezpečia“ vytiahnu aj potopený sovietsky krížnik a nemeckú ponorku. Napokon vytiahli iba peniaze z mestského a štátneho rozpočtu. Pretože vtedajší hovorca primátora Ľubomír Andrássy povedal : „V projekte máme desaťpercentnú finančnú rezervu na riešenie takýchto neočakávaných situácií“. Teda vaše peniaze, chlapi! Opakujem – VAŠE peniaze!

Teraz sa zvolilo iné know-how, ide sa hrať na „národnú hrdosť, národné city, národný záujem“. A za takéto pindy sa dá schvať akákoľvek zlodejina, dá sa cez ne vykopať akýkoľvek tunel. Pretože o nič viac a nič menej v tejto treťotriednej stavbársko-hokejovej komédii nejde.

Takže milí budovatelia „pozitívneho imidžu“Slovenska. Najviac pre slovenský hokej urobíte, ak sa majstrovstvá sveta u nás vôbec neuskutočnia. Nebude to žiadna tragédia, nebude to žiadne hokejové Waterloo. Naopak. Peniaze, ktoré sa tým ušetria, môžete kľudne investovať do hokejových prípraviek, žiakov a dorastu! Tam sa z nich na rozdiel od rekonštrukčných prác nestratí ani cent! Viem, že nikomu z vás potom nepribudne vila v Karibiku, ani dom na Floride. Ale pribudnú nám za pár rokov hráči, ktorí spôsobia to, že tréner slovenskej hokejovej reprezentácie nebude musieť robiť do nároďáku nábor, ale výber!

Nehrajte s nami hru na dobrého a zlého daňového poplatníka! Nehrajte s nami proste hru „blbý a blbší“!

 

 

 

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.