Založ si blog

V bratislavskom dave protestujúcich mi ukázali Sorosa.

Bol prezlečený za 6 000 naštvaných študentov a občanov. Mal masku študentky, rečníka, dôchodcu, ženy na materskej dovolenke. Dokonca bol v jednom prípade prezlečený za nemluvňa v kočíku. Potvrdil tak povesť muža mnohých tvárí. Aspoň podľa Karola z našej krčmy, ktorý už dávno dopredu, mimoriadne prezieravo a s múdrosťou jemu vlastnou upozorňoval všetých okolo seba na to, kto v skutočnosti stojí za študentským pochodom. „Má prsty všade! Vo všetkom, čo sa deje vo svete“- takýmito „zaručenými“ informáciami pravidelne kŕmi svojich prípadných poslucháčov. Takže organizátor pochodu bol vďaka Karolovmu detektívnemu nosu demaskovaný.

Zaujímavé, v podstate mentálne na Karolovej úrovni, boli reakcie slovenských vládnych politikov.

Dušan Jarajabek, Smer : Tam, kde protestuje pán Matovič, ja určite nebudem.“
No, ak by sa ktokoľvek zo Smeru protikorupčného pochodu zúčastnil bolo by to rovnaké, ako keby esesáci chodili klásť kvety do Osvienčimu.

Béla Bugár : „Korupciu na ulici a takýmito protestmi nevyriešime. Môže to byť nápomocné, ale nemyslím si, že ulica má určiť, kto má odstúpiť a kto nie.“
Ale vyriešime Béla, vyriešime. Iba a len na tej ulici ju vyriešime. Lebo ulica je jediným miestom, z ktorého (nielen)slovenským politikom redne stolica.

Árpad Érsek : „To, že sa mladí ľudia zaujímajú o veci verejné, vnímam pozitívne. Napriek tomu si myslím, že tento problém nevyrieši ulica.
Nuž, ulica sa zdá nedôstojnou, inými slovami lepí mu z nej, aj tomuto ministrovi. Podľa neho „potrebné sú systémové opatrenia, ktoré prinesú komplexné riešenie.“ Takže mlátenie prázdnej slamy je politikom Mostu skutočne veľmi blízke. Napokon, juh Slovenska bol vždy poľnohospodársky.

Štefan Zelník zo SNS : „Zavolajte na tlačové stredisko strany.“

Teraz aspoň vieme, kde je cenrála „odborných, hrdých a slušných názorov“.
(Citáty sú prevzaté z denníka Sme)

Ale ja aj tak verím Karolovi! Je za tým naozaj Soros. Dokonca aj za vyjadreniami vládnych politikov.
Uznajte sami, takéto drízdy by predsa žiadny slovenský politik sám nemohol vymyslieť! Tie im musel podsunúť nejaký nepriateľ Slovenska, nepriateĺ jeho krehkej demokracie, mladej štátnosti a svojstojnosti.
Takže George!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.