Založ si blog

Sexuálni úchyli z ISIL-u a z Čistého dňa v Galante.

Ak je na blogu poslankyne SAS Natálie Blahovej a príbehu maloletej chovankyne Natálie z resocializačného zaraiadenia čo len jediné percento pravdy, zaradili sme sa medzi krajiny, kde má ISIL  svojich členov už medzi pôvodným obyvateľstvom. Znásliňovanie dievčat, ktoré sa bežnejšie malo diať, ako nediať je niečo tak strašné a obludné, že to predstiuhe už len strašnejší a obludnejší prístup štátnych orgánov k páchaniu týchto zvrhlostí.

Mládeži neprípustné filmy sú označené počas vysielania hviezdičkou, príbeh, ktorý vyrozprávala Blahovej zúfalá matka dievčaťa je natoľoko ohavný, že by mal byť označený hviezdičkami najmenej desiatimi!

Jeho vyšetrenie nebude zďaleka také náročné, ako sa úfajú aktéri svinstiev, ktoré sa diali za múrmi domova a ako sa nádejajú sviniari zo štátnej správy a štátnych inštitúcií, ktorý tieto hrôzy kryli!

Návod je na vyšetrovanie je natoľko prostý, až je vo svojej podstate dokonalý :

-Preveriť postup a dôvody, ktorým odmietol vyšetrovaľ trestné stíhanie, podané matkou poškodenej

-Preveriť postup prokurátora, ktorý dozoroval tútou kauzu a odobril rozdonutie vyšetrovateľa

-Preveriť postup súdu, ktorý nedokázal za 3 týždne vydať predbežné opatrenie, pričom mal takto konať dokonca z vlastnej iniciatívy podľa zákona 99/1963 Zb. par. 73, písm. a, ods. 1., minimálne však na základe podania matky maloletej! Navyše sa v tomzo prípade dá veľmi úspešnš aplikovať  par. 76, ods. 1, písm. g. a súd mal vydať podľa par. 75, dos. 5 predbežné opatrenie do 24 hodín!

-Preveriť postup Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny

-Preveriť postup Viery Tamonovej, vraj ochrankyne detských práv. torá sa údajne nemohla prípadu venovať preto, že je v zahraničí. Takže milá pani ombudsmanka, je úplne jedno, kde v zahraničí ste a čo tam robíte. Či ste tam na vymyslenej služobnej ceste, alebo počas vastnej dovolenky jazdíte v Grónsku na ľadovom medbeďovi!  Vašou povinnosťou, opakujem povinnosťou bolo, dostaviť sa do 24 hodín do Galanty!

Keď puberťáci z radov utečencov trebárs vo Viedni „ošahávali“ dievčatá, alebo sa ne tlačili v električke, prebehlo to médiami snáď na celom svete. Určite ich za to netreba chváliť, ale takéto veci sa vždy najjednoduchsšie a najúčinnejšie vyriešili zopár fackami pre aktérov.

Teraz, keď sa niektorí sexuálni devianti z Galanty vyrovnali úchylom z ISIL-u, to pár faciek nevyrieši! Teraz bude treba pre všetkých, znovu opakujem pre všetkých zúčastnených „komplet bitka, pri ktorej im sople vyrežú závity na krku“!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.