Založ si blog

Niekto zo Smeru chce ukradnúť Regiojet.

Radim Jančura, majiteľ najväčšieho súkromného železničného dopravcu na Slovensku, dostal výzvu na súboj priamo od premiéra Fica.No, ono ani tak nejde o výzvu, ale už priamo o oznámenie, že niekomu z premiérovho okolia sa zapáčila Jančurova firma Regiojet.A keď sa oligarchovi zo Smeru niečo zapáči, dostane to.Áno, dostane, alebo expilicitne napísané, ukradne to.

Spôsobov, ako na to, je nepreberné množstvo.V prípade Regiojetu sa ako obchodný zástupca zlodeja vložil do lúpeže štát, konkrétne štátne železnice.Keď vláda rozhodla o cestovaní vlakmi zadarmo pre vybrané skupiny cestujúcich, bolo jasné, že tým sleduje 2 ciele.Korumpovať voliča a dotlačiť súkromného prepravcu Regiojet do situácie, že po čase sám odovzdá vopred určenému smerákovi celú firmu.Áno, odovzdá, nie predá.veď použijúc slová jedného úspešného smeráckeho podnikateľa(predtým “čestného” privatizéra mečiarovca), kúpiť dokáže za peniaze aj sprostý.My šikovní dostávame firmy do daru na narodeniny, meniny, alebo pri príležitost štátneho sviatku Deň vzniku Slovenskej republiky.

Súkromný dopravca je dnes v situácii, ktorá je pre neho absolútne diskriminačná a ekonomicky absurdná.Stojíte na nástupišti, na jednej koľaji je vlak štátnych a štátom dotovaných železníc, ktorý vás odvezie “zadarmo” trebárs do stanice Súmračná ulica v Bratislave, na druhej je vlak Regiojetu, ktorý vás odvezie na bratislavskú hlavnú stanicu, ale musíte si zaplatiť lístok.Pre ktorý z týchto vlakov sa rozhodne 80% cestujúcich, je zrejmé.Neberú do úvahy, že cestovaním “zadarmo” si vlastne kupujú do budúcna 10 razy predražený lístok.Radim Jančura oznámil, že ak má takáto štátna ekonomická džamahírija pokračovať, bude nútený zrušiť svoje vlaky z Bratislavy do Košíc.A už sa dostávame tam, kam to zatiaľ anonymný “čestný” sociálny oligarcha zo Smeru naplánoval.Hneď potom, ako preberie, alebo zoberie(to je presnejšie) vlaky Regiojetu, zasadne mimoriadne vláda.Za účasti televízií, fanfár a delostreleckých sálv oznámi, že v záujme vytvárania nediskriminačného prostredia v podnikaní, rozhodla o udelení dotácie pre vlaky bývalého Regiojetu, od dnes jazdiace pod značkou Váhostavu, Plastiky, alebo trebárs Výboh Jet, Brhel Trans, či Poór Lines.Prípadne Schránková firma Cyprus.Marxista Blaha oznámi, že týmto krokom sa napĺňa stáročný boj za sociálnu spravodlivosť, keď vlaky pre pracujúcich sú zadarmo a on so svojimi smeráckymi kolegami teda musia cestovať súkromnými lietadlami a vrtuľníkmi.

Radim Jančura je ale chlapík, ktorý si v podnikaní zažil svoje.Súboje zásadne nevzdáva a nikdy neušiel z bitky po prvej facke.

Držím vám palce a verte, že zďaleka nie som sám, pán Jančura!Napokon, príbeh Dávida a Goliáša je pre ľudí vášho razenia veľmi inšpirujúci!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.