Založ si blog

Podvodníkov z Váhostavu „mrzí“ vlastný podvod. Nás mrzí tiež, ale budeme ho platiť!

Major ŠTB Juraj Široký sa stáva nielen nočnou morou premiéra, ale aj motorom premiérom ohlasovaných legislatívnych zmien! Ficovi sa podĺa niektorých médií už dávno vymkli spod kontroly jeho sponzori a zakladatelia strany s ironickým názvom Smer-sociálna demokracia.Ja na rozdiel od rôznych politických analytikov tvrdím, že pod kontrolou nikdy nemal on ich, ale oni jeho.Od p(P)očiatku, až po dnes.

Vo včerajšej diskusii v SRO sa premiér zahral na prieskumníka.Začal skúmať, ako zareaguje verejnosť a hlavne veritelia Váhostavu na možnosť, že by časť dlhov zaplatil za Širokého štát.Inými slovami všetci občania krajinky Váhostavia, ktorí s podvodom v Širokého firme naozaj nič nemajú.Zdá sa, že poradcovia premiéra “najsociálnejšej” vlády v písomne zachytených dejinách ľudstva, starým Rímom počínajúc a dnešným Slovenskom končiac, strácajú kreativitu.Veď ešte nedávno sa Fico k vytunelovanému Váhostavu staval ako jeho obhajca.Nepripustil ani len možnosť, že by takáto firma mohla byť vylúčená trebárs z verejných tendrov!Bolo by to vraj diskrimanačné a narazili by sme na právo Európskej únie(všimnite si z minulosti, že keď je niečo dobré, je to vďaka Smeru, ak je niečo zlé, vinníkom je Únia).Zrazu, keď ho tunel vo Váhostave už začína mlieť, je ochotný zapracovať do zákona zmeny, ktoré by vraj pomohli ochrániť jeho veriteľov.Tento Ficov 180° obrat je spôsobený zistením, že nielen živnostníci, ktorých Váhostav okradol, ale aj bežní ľudia su frustrovaní z beztrestnosti smeráckych podvodov, pričom na nich samotných číhajú dnes na každom kroku policajti s blokmi, daňováci, hygienici, inšpektori práce, či veterinárni výpalníci s rozhodnutím o pokute.Často za nič!

Napriek tomu, že nie som členom Zboru múdrych na Úrade vlády, odporúčam urobiť premiérovi namiesto mediálnych táranín o legislatívnych aktivitách, ktoré aj tak k ničomu nepovedú, nasledujúce kroky:

-predvolať si ministra vnútra a spýtať sa ho, či vyšetrovateľ tunelu vo Váhostave zadržal cestovné pasy tejto organizovanej „podnikatelskej“ skupine?Ak sa tak doteraz nestalo, či sa tak stane ihneď, alebo ihneď?

-stretnúť sa generálnym prokurátorom a spýtať sa, či  prokurátor dozorujúci tunel vo Váhostave, rozhodol o zadržaní cestovných pasov tejto organizovanej „podnikatelskej“ skupiny.Ak sa tak nestalo, či sa tak stane ihneď, alebo ihneď?

To sú dva kroky, ktoré musí premiér urobiť, ak chce verejnosť aspoň trošku presvedčiť, že s vyšetrovaním kauzy to myslí vážne.Napriek tomu, že táto kauza nie je kauzou samotného Širokého, ale predovšetkým Smeru ako takého! Je kauzou sytému na začiatku prepracovaných, dnes už živelných a štátnymi orgánmi krytých kriminálnych činov pod kuratelou Smeru.

Paradoxom dnešnej doby je, že Ficove sociálne impérium sa začalo rúcať napriek tomu, že nikdy nejestvovalo.

Ale cieľ bol naplnený.Sponzori a zakladatelia Smeru sú všetci do jedného už za vodou.Ak nechce Fico pripustiť, že napríklad Široký už bude onedlho aj za oceánom na Bahamách, musí konať!

Kto vlastní Váhostav, vieme.Teraz sa ukáže aj to, kto vlastní Smer!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.