Založ si blog

Neveriteľné! Najviac drog na Slovensku užívajú dôchodcovia!

Najprv si v skratke objasníme, čo to vlastne droga, alebo omamná látka je. Vedeká literatúra ich všeobecne charakterizuje nasledovne:

„Droga je psychotropná látka, ktorej používanie môže viesť k drogovej závislosti. Drogy ovplyvňujú myseľ, vôľu, úsudok a konanie, čo môže vyvolať závislosť, tiež známu ako návyk. Drogy sú prítomné vo všetkých spoločenských vrstvách. Ich konzumácia sa často spája s celkovým nepokojom a stratou sebadôvery, nedostatkom sebavedomia, a opakovaná konzumácia vedie k vytvoreniu závislosti a strate súdnosti a zmyslu pre realitu.

Prvá mohutná vlna drogovej závislosti sa na Slovensku prevalila predovšetkým v rokoch 1994-1998. Nebol to kokaín, pervitín, hašiš, ani heroín. Nazývala sa Mečiar. Vo volebných miestnostiach ju užilo neuveriteľné množstvo predovšetkým dôchodcov. Vyvolala v nich ilúziu, že jej požitím sa zo Slovenska stane druhé Švajčiarsko a „nikto nebude musieť nič robiť a všetci sa budú mať lepšie ako tí iní“. Potom prišiel rok 2006 a takmer tí istí užívatelia psychotroponej látky s názvom Mečiar, prešli na inú omamnú látku. Má názov Fico a dokázali z nej za volebnou plentou dokonca tri krát užiť takmer konské dávky. Vyvolala v nich halucinácie, že dostanú nazad peniaze, často celoživotné úspory, ktoré im cez rôzne BMG Investy ukradli počas užívania drogy Mečiarovi díleri. Alebo že budú za vnúčikom do Košíc z Bratislavy, alebo opačne cestovať už v roku 2010 po diaľnici. Stále veria aj tomu, že vlaky „zadarmo“sú naozaj zadarmo a neplatia ich cez zvýšené odvody, dane a pokuty pomaly už aj za špinavé topánky, neučesanú ofinu, či nevľúdny pohľad práve ich deti, alebo vnuci. Veria vďaka jej účinkom aj tomu, že Váhostav nevytunelovali domáci, rýdzo slovenskí banditi, ale nejakí, v Amerike skrytí netvori. Rovnako ako tomu, že ľudia pred rokom nevyšli do ulíc preto, že chceli a chcú urobiť prietrž vláde mafie, ale preto, že ich tam poslal George Soros. Veria aj tomu, že eurofondy do poľnohospodárstva neukradli rôzne slovenské Roškové, ale akási čierna ruka z Bruselu. Neveria však tomu, že na lekára nečakajú už hodinu, ale 5, že za lieky už nedoplácajú mesačne 50, ale 150€, za elektrinu, plyn a nájomné platia každý rok o 10% viac. Vlastne tomu veria, ale drogy Mečiar, Fico, či Danko a Bugár im vraví, že za to môže niekto iný.

Každý drogový narkobarón sa snaží inovovať ponúkaný sortiment a preto modifikuje svoju produkciu. Najnovšie im ako drogu predkladá prezidentského kandidáta Šefčoviča, ktorý vraj s jeho biznisom nemal nikdy nič spoločné a nikdy nebol vlastne ani členom partie dílerov. Napriek tomu, že je ním dodnes.

Ale najnebezpečnejšia droga dneška sú Harabín a Kotleba. Tá sa dá užiť iba raz, preotože po jej aplikácii už nikdy žiadnu inú nedostanete. Poznáme ju z dejín aj pod menom Lenin, Stalin, Hitler, Mussolini, Gotwwald, Pol Pot a podobne.

Takže moji milí (nielen)dôchodcovia. Predtým, ako vložíte volebný lístok do obálky si veľmi dobre rozmyslite, koho meno na ňom bude. Lebo ak použijete tie so spomínanými priezviskami, môže to byť posledná dávka nielen pre vás, ale paradoxne predovšetkým pre vaše deti a vnúčatá.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.