Založ si blog

Vďaka ti Bože, za Mariána Kotlebu!

Nie, nemyslím to ironicky, ani uštipačne. Myslím to skutočne a úprimne!

Keď začal Kotleba pred rokmi so svojimi čudesným sprievodom kráčať naprieč Slovenskom, vyvolával na tvárach okoloidúcich úškrny a skôr pripomínal cirkusový sprievod, či nevydarené alegorické predstavenie, ako pokus o politickú propagandu. Ale čas pribúdal, škandály so zlodejstvami Smeru, SNS a HZDS tiež a z partie okolo čudesného tvora sa začala skladať politická strana. Tú prvú mu ešte súd zrušil, ale s druhou už uspel. Keď navyše začali prúdiť do Európy desaťtisíce nešťastníkov z Blízkeho východu, ktorých sem hnala jediná vidina-záchrana životov svojich rodín a on začal súperiť s Ficom, kto na tých úbožiakov vypľuje jedovatejšiu slinu, začalo sa mu dariť aj preferenčne. Pribúdali ľudia, ktorí tvrdili „nemám ho rád, ale chce poriadok, postaví do pozoru cigánov, ochráni nás pred moslimami…“. Proste taký náš, slovenský postoj. Príde „Niekto“ a všetky problémy vyrieši za nás jediným šmahom ruky a desiatimi dekrétmi. To, že sme si už v minulosti takéto „účinné“riešenia vyskúšali na vlastnej koži, rovnako aj s ich katastrofálnymi dopadmi, si stačí nalistovať v učebniciach dejepisu a zamerať sa hlavne na roky slovenského fašistického štátu a nadšeného budovania beztriednej komunistickej spoločnosti.

Z Kotlebovej partie sa nezakryte začalo budovať zoskupenie fašistov. Do svojej nenávistnej rétoriky postupne primiešaval ingrediencie komunizmu, nacizmu a nezabudol samozrejme, ako každý takýto smrad na slovenské kresťanstvo a na národ, ktorý vraj chce chrániť. Neviem síce pred kým, lebo jediné nebezpečie nášmu národu zatiaľ vždy hrozilo iba od nášho národa samotného a úchylov, až veľmi sa podobajúcich Kotlebovi samotnému. Mnohí ľudia mu fandili najprv skryte, neskôr už otvorene. Internet sa stal miestom, kde dokázali vyliať za jediný deň toľko lajna, že verejné záchody trebárs v Dillí, boli oproti tomu chirurgicky čistou operačnou sálou.Žasol som, keď sa z navonok uhladených a serióznych mužov stávali najhorlivejší prívrženci Kotlebových „riešení“, keď sa z babičiek, ktoré na prvý pohľad pripomínali babičku Boženy Nemcovej, stali nositeľky najvulgárnejších výrazov smerom k Rómom, utečencom, Židom a samozrejme k prekliatym Američanom.

Stal som sa svedkom znovuvzkriesenia a reinkarnácie slovenského fašizmu… A za to som vďačný indivíduu menom Marián Kotleba a jeho partii, zloženej zväčša z polzávitového mozgového trusu. Som mu vďačný za to, že ľudia, ktorých som menoval vyššie, odkryli čiernotu svojich duší a urobili tak vďaka internetu navždy a nezmazateľne. Som mu vďačný za to, že mi pripomenul, že fašizmus a boľševizmus je stále prítomný v našom okolí. Som mu vďačný za to, že jeho predstave o „poriadku“ tlieskajú ľudia, ktorí vidia riešenie akýchkoľvek problémov v postavení nepriateľov k múru, v postrielaní utečencov na mori, alebo v ich upálení zaživa, či otrávení jedovatým plynom. Ďakujem mu za to, že sa pridali k jeho jačaniu, k jeho nenávistným a žlčovitým rečiam a urobili striptíz svojej skutočnej duše! Ak sa to, čo nosia vnútri, vôbec dá dušou nazvať.

Kotlebu mnohí obviňujú, že je ruský agent. Ja si to nemyslím. On je iba agentom a nositeĺom všetkého zla, ktoré sa dokáže v človeku stelesniť.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.