Založ si blog

Krajina vydrancovaného zdravotníctva, vytunelovaných Váhostavov a najnovšie aj hokeja.

vitajte-1Vitajte v krajine, kde je zdravotníctvo po ôsmom vykradnutí pred deviatym oddĺžením.

Vitajte v krajine, kde sa  tety Anky nabaľovali a nabaĺujú z daní živnostníkov a  pokuty potom neplatia tí, čo spoločne s tetami Ankami kradli, ale zase ich platia zo svojich daní živnostníci!

Vitajte v krajine, kde už siedmy rok môžeme jazdiť po diaľnici do Košíc, ale ak tak chceme urobiť, musíme ísť cez Maďarsko!

Vitajte v krajine, kde vláda natoľko vehementne splnila svoj sľub o odškodnení klientov nebankovývh subjektov, že takmer všetci aktéri tohoto zlodejstva sú dodnes na slobode a vyškierajú sa nielen živnostníkom, ale aj všetkým okradnutým do ksichtu!

Vitajte v krajine, kde sa z eurofondov, ktoré sme dostali z „prekliatej Európskej únie“ zrekonštruovali stovky, či tisícky škôl, vybudovali tisíce kilometrov chodníkov, a cyklotrás a okrem toho z nich ešte dokázali „kompetentní“ukradnúť najmenej 40%!

Vitajte v krajine, kde nevedia doručiť súdnu obsielku predsedovi vlády, lebo ho vraj nemôžu nájsť a nepoznajú jeho trvalé bydlisko!

Vitajte v krajine, kde minister vnútra obchoduje s grázlom, ktorý má síce problém napočítať do 5, ale vynikajúco mu ide počítanie do 20, pretože to je sadzba DPH!

Vitajte v krajine, kde predseda parlamentu necháva čítať súkromné listy poslancov a namiesto predkladania pre život občanov potrebných zákonov, rieši horalky, tričká a nabudúce možno aj zákaz nosenia tangáčov poslankyňami!

Vitajte v krajine, kde za majiteľmi vykradnutý Váhostav zaplatia žobračenku za dodané služby živnostníkom a aj tú zase paradoxne zaplatia iní živnostníci!

Vitajte v krajine, kde pri rekonštrukcii zimného štadióna dokázal hlavný zúčastnený nakradnúť toĺko, že mu ostalo na výstavbu hotela vedľa!

Vitajte v krajine, kde si z peňazí, ktoré mali byť použité na výchovu mladých hokejistov, postavili smradi paláce v Karibiku, alebo kúpili vily na Floride!

Vitajte v kraine, kde si voličskú vernosť dôchodcov, okradnutých mesačne o stovky € na penziách, dokážu práve tí, ktorí ich ožobračujú, kúpiť za hrebíček na MDŽ a guláš na 1. mája!

Vitajte v krajine, v ktorej sa dnes ku jej „kresťanským hodnotám“hlásia aj tí, ktorí sa nevedia pomodliť Otče náš a nevedia, ktorou rukou sa majú prežehnať pred krížom!

Vitajte v krajine, kde vagabundi už predvčerom ukradli to, čo mali ukradnúť až pozajtra.

Nie, nevítam vás v Nigérii, Severnej Kórei, či v Zimbabwe!

Vitajte na Slovensku!

Foto : ePhoto.sk

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.