Založ si blog

Putinovi motorkári chcú provokovať Európu. Liek na nich je jednoduchý.

Noční vlci, tak sa nazýva združenie ruských motorkárov, otvorene sa hlásiacich k podpore Putinovej politiky agresie, k okupácii Krymu a súčasne podporujúce ruských teroristov na východe Ukrajiny v Donbase a Donecku.V skutočnosti nie sú žiadnym klasickým motorkárskym združením, ale motorkárskym gangom, ktorému šéfuje Putinov kamarát Alexander Zaldostanov.Títo šuhaji si naplánovali na 25.apríla-9.mája “spanilú” jazdu s názvom Na Berlín.Viesť má po trase  Moskva – Minsk – Brest – Vratislav – Brno – Bratislava – Vídeň – Mnichov – Praha – Berlín.Má byť vraj oslavou 70.výročia víťazstva ZSSR nad fašizmom.Aspoň takto ju prezentuje Zaldostanov.Poľskí motorkári už pripravujú tomuto konvoju vrelé uvítanie.Na sociálnych sieťach sa objavili prvé reakcie.”Kdekoľvek sa Noční vlci objavia, zaiskrí ruská agresia.Boli na Kryme tesne predtým, ako ho Rusko začalo s jeho okupáciou.Boli na Donbase a teraz vraždia a lúpia v mestách na východe Ukrajiny, okupovaných Rusmi.Má byť ich prejazd Poľskom varovaním Poliakov, alebo to je už začiatok ruskej agresie”? Pýtajú sa diskutujúci Poliaci na sociálnych sieťach.Tlupa ruských motorkárov sa síce navonok označuje za apolitickú organizáciu, ale po okupácii Krymu Putin niektorých jej členov dokonca vyznamenal za “hliadkovanie” na poloostrove.A za “spacifikovanie” ukrajinských aktivistov, ako tvrdia viaceré ruské zdroje. “Nejdeme do Poľska na návštevu, naším cieľom je Berlín!Aká bude akcia Poliakov proti nám, taká bude naša reakcia!Nech sa nám nepokúšajú prekážať”!Navonok sebavedomé vyhlásenia šéfa ruského gangu nie sú sebavedomými vyhláseniami.Sú proste drzosťou na ruský spôsob.Veď nech sa im opovážia Poliaci doma v Poľsku prekážať! Uvidia, s akými hosťami si začali!

Pravdou je, že celá táto provokácia sa deje priamo s podporou Putina, alebo ešte presnejšie, vymysleli ju ideológovia v Kremli.Dovolím si tvrdiť, že  90% členov tej motorkárskej tlupy netuší ani základné historické fakty o 2.svetovej vojne. Z centrály ruskej spravodajskej služby však dostali jasné inštrukcie.Na svoje ceste majú provokovať, dráždiť ľudí, vykrikovať protieurópske heslá a pokiaľ to bude čo len trochu možné, s miestnymi protestujúcimi sa aj pobiť!Samozrejme za účasti kamier ruskej televízie, ktorá ich bude na tejto provokačnej ceste sprevádzať.A somozrejme tak, aby vyšli z incidentu ako obete “európskych fašistov”, ktorí im chceli zabrániť v oslavách víťazstva. A somozrejme tak, aby bolo jasné, že veľká časť Únie je fašistická.

Zabrániť tejto ruskej provokácii sa dá viacerými spôsobmi.Nebudem ich tu rozpitvávať.Na rozdiel od šéfa motorkárov Zaldostanova, totiž nemám prezývku Chirurg.Úplne najjednochuší spôsob, ako zabrániť ruským provokáciám je ten, že im neudelí žiadna krajina Únie vstupné víza.A bude aj po Kačinej, aj po Figarovej svadbe.Aj po ruskej skázke o tom, ako si horda magorov chcela “uctiť” víťazstvo nad fašizmom.

Ako vraví môj kamarát :  Nikdy nečakaj, kým ti krčmový chrapúň rozbije o hlavu krígeľ! Prvý mu daj facku, po ktorej mu sopeľ na krku závit vyrežie! A máš pokoj!

Na fotografii vidíte členov ruskej prieskumnej motocyklovej jednotky.Obrnené transportéry a tanky zvyknú po nich prichádzať zvyčajne do roka.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.