Založ si blog

Teraz som si už načistom. Boľševik sa objal s nacistom. A Slovensko už obracia naruby aj politické trenírky. . .

To, čo som kedysi písal v jednom blogu, keď vtedajší generálny prokurátor Čižnár neuspel na Najvyššom súde s návrhom na zrušenie Kotlebovej strany, sa stalo skutočnosťou. V inkriminovanom blogu som uviedol, že Smer získal nového koaličného partnera. Dôvod bol prostý. Fico mal v rukách rozhodnutie Najvyššieho súdu, podľa ktorého Kotlebova fašistická strana nie je fašistická. Korytami Dunaja, Váhu a Hrona pretieklo zopár vodných rokov a odídenci z  fašistickej ĽSNS, združení dnes v rovnako fašistickej Republike, sa stali oficiálnymi partnermi neostalinistického Smeru. Spoločné videá, rovnaká rétorika, k sebe sa túliaci Fico s Uhríkom, či Blahu s Mazurekom. Ale najväčšia bomba mala ešte iba prísť. Všetci sme čakali, čo to bude za ňu, ale skutočnosť predčila všetky očakávania. Fašisti z Republiky idú oslavovať výročie SNP…!
Áno, sú to tí istí fašisti, ktorí onehdy, keď post župana zastával Kotleba a riaditeľom jeho úradu bol Uhrík. počas osláv SNP v Banskej Bystrici vyvesili na župnom úrade čiernu zástavu. Ako symbol odporu voči Slovenskému národnému povstaniu. Slovensko opantáva politická schizofrénia. Mnohí sú z toho v šoku a netušia, čo môže tieto indivíduá spájať. Ja som presvedčený, že je to veľmi jednoduché pojivo. Nenávisť. Nenávisť voči demokracii, slobode slova, voči slobode myslenia a konania v rámci Ústavy a ústavných zvyklostí. Pri Smere je to navyše dané množstvom jeho, za zločiny obvinených a už aj  množstvom odsúdených potentátov.
Takže do tanca na oslavách SNP budú týmto politickým novomanželom vyhrávať svoje odrhovačky nielen  ruskí Alexandrovovci, ale aj orchester zbraní SS pieseň Mein guter kamerad.
Povraždení Rusi, Poliaci, Ukrajinci, Židia, Slováci, Česi….. Proste títo a milióny ďalších, sa budú v hroboch obracať.
A Smer spoločne s Republikou obrátia naruby svoje politické trenírky, aby celý svet videl na nich lízance farby červenej a hnedej.
Ale nech by sme boli akokoľvek zlí, nech by sme si od Pána Boha zaslúžili ako národ akýkoľvek tvrdý trest za naše hriechy, takouto potupou a zvrhlosťou by nás nemal trestať.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.