Založ si blog

Ak je prezidentka Zuzana Čaputová z pezinskej skládky, Fico je z politickej kafilérie.

„Pani excelencia zo skládky pezinskej nech sa rozhodne, čo urobí“.

Odkaz Roberta Fica prvej dáme a ústavnému činiteľovi číslo 1 Slovenskej republiky, už prerazil dno smeráckej žumpy. Vlastne ani neprerazil, lebo už dávno vieme a vidíme, že smerácka žumpa je bezodná. Zúfalí ľudia robia zúfalé činy, zúfalí ľudia vydávajú zúfalé vyhlásenia, zúfalí politici sú na tom ešte podstatne horšie. Nemôže byť lepším príkladom pre takéto konanie Ficov posledný výrok na adresu prvej dámy Slovenskej republiky! Áno, pán poslanec Fico! Prvej dámy, ktorej dôveruje taký počet občanov, o akom sa nemôže banditom z organizovanej zločineckej skupiny Smer ani prisniť! Presné čísla si môžete pozrieť v poslednom prieskume obľúbenosti a dôveryhodnosti politikov! Tam, kde vaša chamraď končí, ona iba začína. Neviem, či tieto vaše výkriky sú dôsledkom predvolebných preferencií, alebo vám ich radí Erik, Majo, Ján Chodec, v anglickom preklade Johnnie Walker, alebo biely prášok, ktorý sa veľmi podobá na hladkú múku, ale múkou pritom nie je.

Takže takto, pán expremiér. Pani Zuzana Čaputová bola, je a navždy ostane spojená s pezinskou skládkou odpadu. Skládkou, ktorú chceli vybudovať priamo v centre Pezinka lúpežníci zo Smeru. Chceli ulúpiť Pezinčanom ich mesto. Celé mesto! Veď slovami vášho smeráckeho klasika : Vyhraj voľby a môžeš všetko! Hodnota domov a pozemkov by klesla na minimum a potom by ich vaši zlodeji kupovali za babku. A keď by už vykúpili, vlastne ukradli celé mesto, skládku by bleskurýchlo zatvorili a nehnuteľnosti, teraz už v ich vlastníctve, by začali zázračne rýchlo zdvíhať ceny. Bolo to také jednoduché a prosté. Ale zrazu sa zjavila dnešná prezidentka Slovenskej republiky, ktorá sa spoločne s tisíckami obyvateľov svojho mesta vzoprela tomuto mafiánskemu štýlu. Úmyselne píšem mafiánskemu, pretože vy v Smere najlepšie viete, čo znamená mafia. Napríklad taká veľvyslankyňa talianskej mafie na Úrade vlády. Zuzana Čaputová sa postavila na čelo ľudí, ktorí nechceli vidieť pobehovať po meste tisícky potkanov zo skládky. Veď na to, aby človeku ostalo zle, stačí stretnúť smerácku mafiánsku krysu v ľudskom vydaní. Takže ak vy dnes vyzývate pani prezidentku, aby vám išla po ruke v čomkoľvek, čo vás napadne na stretnutí smeráckeho klanu, musím vás zosmutnieť. Neurobí to. Minimálne preto, že ak nadvihne niekto dekel na smeráckej kafilérii, vyvalí sa odtiaľ žalúdok dvíhajúci smrad rôznych ekonomických podvodníkov baštrnákovcov, imréczeovcov, počiatkovcov, vážnych, foraiovcov, ale aj bohužiaľ mŕtvoly zanechávajúcich kočnerovcov zsuzsovcov, jankovských….. Pre obmedzený počet riadkov na blogu nemôžem ďalej pokračovať. Ale stačí, ak nám zverejníte zoznam vašich členov.

A tak už iba na záver. Smer môžete kľudne premenovať sa akciovú spoločnosť Politická kafiléria, predsedom predstavenstva sa nechajte zvoliť vy, generálnym riaditeľom môžete byť tiež vy osobne a vrátnikom trebárs Pellegrini.

Ale hlavne nechajte na pokoji Zuzanu Čaputovú, ktorá by si o vašich banditov ani bicykel neoprela. Napríklad z obavy, aby jej ho neukradli.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.