Založ si blog

Všetky hriechy Zuzany Čaputovej! Tu a teraz!

Výstavba diaľnic. Pani prezidentka nedokázala na rozdiel od Smeru, SNS, HZDS, či Mosta ukradnúť z tejto mega sumy ani cent!

Veľký Slavkov – Štát prišiel pri tomto podvodnom prevode pozemkov o 1 500 000 000,-SK. Slovom jednu miliardu, päťsto miliónov slovenských korún!

Tunelovanie Vojenského spravodajstva-škoda odhadnutá na niekoľko miliónov €!

Predaj, presnejšie povedané krádež emisných kvót. Občania Slovenska boli okradnutí o takmer 50 miliónov €, čím sa tento podvod finančne vyrovnal Veľkému Slavkovu.

Sociálne podniky Viery Tomanovej. Čistá strata sa rovná niekoľkým miliónom €, čistá zlodejna sa rovná presne tej istej sume.

Rekonštrukcia Bratislavského hradu. Z pôvodnej sumy 1 200 000 000,-SK sa rekonštrukcia pod kuratelou Váhostavu Juraja Širokého vyšplhala na 2 600 000 000,-SK, takže za túto sumu by už napríklad v Rakúsku vedeli postaviť 2 hrady.

Kauza Lemikon. Vyplatených 16 miliónov € na základe podvodnej požiadavky schránkovej firmy z Cypru.

Kauza popolček. Tender vyhrala firma SNS, pričom štát prišiel o 27 000 000,-€.

Mýtny tender – Vyhrala ponuka blízka J&T za 852 000 000,-€, pričom najlacnejšia ponuka bola nižšia o 221 000 000,-€!

Kauza vytunelovaného Váhostavu. Táto spoločnosť nevyplatila za odvedené práce ani cent živnostníkom a firmám, ktoré pre ňu pracovali. Na základe tohoto podvodu vláda Roberta Fica dokonca menila zákon. Vyšetrovanie kauzy skončí presne tak, všetky podobné predtým : Skutok sa nestal. Za ukraduté peniaze vyrastú vily na Bahamách, alebo v nejakom daňovom raji.

Dotácie do poľnohospodárstva na východnom Slovensku. Bývalá poslankyňa Smeru Rošková, prezývaná aj Grófka, dostávala dotácie z poľnohospodárskej platobnej agentúry aj na parkovisko, čo dokonca cintorín!

Antonia Vadala, vydaný na základe talianskeho zatykača do vlasti kvôli obchodu s kokaínom roky bezproblémovo vegetil na východe Slovenska, požíval úctu medzi smeráckou verchuškou a ako svoju emisárku vyslal cez smeráka Jasaňa na úrad vlády Troškovú, z ktorej nechal expremiér spraviť štátnu radkyňu!

Únos Vietnamca vládnym špeciálom. Bolo preukázané, že občan cudzieho štátu bol unesený do cudziny špeciálom slovenskej vládnej letky! Medzi podozrivými páchateľmi boli  a stále sú pracovníci ochranky ministerstva vnútra, šéf protokolu Čulák a dokonca priamo bývalý minister vnútra Kaliňák!

 

Ani v jednej z týchto káuz nefiguruje meno súčasnej prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá zatiaľ, kým smeráci, snsáci, či házedesáci rabovali Slovensko, zastupovala často bezplatne na súdoch obete tohoto banditizmu.

No povedzte sami. Môže takáto osoba dôstojne reprezentovať Slovensko v zahraničí?

Ja už iba dodávam : Môže! A vyslovujem svoje želanie, aby tomu tak bolo 2 funkčné obdobia!

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.