Založ si blog

Smer pripravuje ústavný zákon, ktorým nariadi blahobyt!

Ďalšia pozitívna správa po tej, ktorou predseda Smeru Robert Fico oznámil, že obedy v školách majú byť zadarmo. Bezplatná strava školákom má byť totiž iba odrazovým mostíkom k vytúženému blahobytu občanov pod vedením Smeru.

Topiaci má 2 možnosti na svoju záchranu. Buď sa chytí slamky, alebo začne variť zadarmo. Pointa je v tom, že tú prvú možnosť musí zvládnuť sám, tú druhú za neho zacálujú živnostníci a občania vo forme zvýšených daní, odvodov a pokút. Nijaký iný reálny spôsob, ako zabezpečiť prísun potrebných stámiliónov do štátnej kasy, ktoré na to budú potrebné, nejestvuje. Niežeby neboli skupiny detí, ktoré takúto pomoc potrebujú. Ale takýto plošný záber predložený Smerom, sa dá nazvať iba ekonomickou idiotinou, alebo bezbrehým populizmom. Keďže nezabralo do žiadúcej miery strašenie Sorosom, bolo iba otázkou času, kedy príde piár oddelenie Smeru s nejakou genialitou. A prišlo. Aj keď v konečnom dôsledku je to ekonomická genitalita.

Smer sa začína čím ďalej, tým viac podobať na svojich predsúdruhov, ktorí si dokonca na takéto tupiny zložili aj pieseň . Rozkážeme vetru, dažďom…

Rozsvítíme slunce štěstí
pro každého bude hřát
poručíme větru, dešti,
kdy má pršet a kdy vát.
Proměníme celou zemi
v rudých květů záplavu
dokážem to všichni s všemi
od východu k západu!

Akurát výsledok bol ten, že keď dokázali otočiť toky riek, začalo vysychať napríklad Aralské jazero. A dnes je z tohoto niekdajšieho klenotu prírody umierajúca stoka… Sociálno -ekonomické „zlepšováky Smeru sa už dajú dnes porovnať iba s aktivitou bývalého prezidenta Zimbabwe Roberta Mugabeho. Ten potom, ako dokázal svojimi opatreniami v hospodárstve spôsobiť v krajine hladomor, jedného dňa rozhodol dekrétom o tom, že v Zimbabwe zakazuje chudobu! A bolo! Vlastne nebolo a dodnes nie je… Pretože zákaz chudoby sa dnes týka iba jeho samotného a jeho najbližšej kamarily.

Samozrejme, že celý tento návrh má jediný cieľ. Prekryť množstvo zlodejín, do ktorých sú zapletené najdôležitejšie postavy Smeru a súčasne škandál, ktorý hrozí, že nemeckej prokuratúre dôjde trpezlivosť a v súvislosti s únosom Vietnamca slovenským vládnym špeciálom vydá medzinárodný zatykač na niektorého ex-člena slovenskej vlády. Toho sa množstvo politikov zo Smeru začína reálne obávať, ale pardoxne sa však minimálne rovnaký počet tiež politikov, tiež zo Smeru, teší.

P.S. Pri takto poňatom návrhu o obedoch „zadarmo“ sa bežne bude stávať, že tesár s tromi deťmi, bude vďaka vyšším daniam a odvodom platiť obed aj jedináčikovi, synovi slovenského milionára trebárs zo Smeru. A ekonomickí „myslitelia“ vládnej strany sa môžu tešiť na ocenenie Debilova cena za ekonómiu.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.