Založ si blog

Trestný čin pozvracania sa z republiky. Vražda novinára Janka Kuciaka a jeho partnerky.

Kedysi mali komunisti univerzálny trestný čin, ak chceli niekoho poslať na šibenicu. Rozvracanie republiky. To, čo sa udialo v prípade dvojice zavraždenej (ne)známym vrahom, alebo vrahmi, je trestný čin pozvracania sa z republiky. Z republiky, ktorej dejinami sa tiahnu od jej vzniku krvavé paprče mafie. Či tej hrubokrkej a holohlavej, rozvaľujúcej sa v bavorákoch, alebo tej uhladenej, na prvý pohľad distingvovanej, oblečenej v luxusných oblekoch, fajčiacej cigary a vyvaľujúcej sa v parlamentných laviciach.

Janka Kuciaka s priateľkou začali vraždiť už v roku 1995, keď bol Slovenskou informačnou službou unesený syn slovenského prezidenta, začali ho vraždiť už vtedy, keď tí istí páchatelia nechali  zavraždiť Roberta Remiáša! Začali ho vraždiť vtedy, keď sa premiér Fico o možnosti zrušenia Mečiarových amnestií, ktorými oslobodil páchateľov trestných činov zavlečenia a vraždy vyjadril, že ich znegovanie by bolo právnym suterénom!

Začali ho vraždiť už vtedy, keď sudcovia na základe „procesných“chýb začali púšťať na slobodu vrahov, začali ho vraždiť vtedy, keď prokurátori na základe absurdných argumentov odmietali stíhať preukázateľné a preukázané zločiny, začali ho vraždiť vtedy, keď politická moc začala zneužívať silové zložky na likvidáciu svojich politických oponentov, alebo dokonca novinárov, ktorí si o jej zločinoch dovolili písať!

Začali ho vraždiť vtedy, keď z Finančnej správy, alebo polície, unikli cez „neznámeho páchateľa“ vraj „dôkazy“ o nezaplatených daniach prezidenta republiky. Začali ho vraždiť vtedy, keď ho premiér Fico spoločne s jeho kolegyňami a kolegami označil zaa protislovenské prostitútky! Začali ho vraždiť vtedy, keď mafiáni v policajných uniformách pri vidine vyšších platov, odmien a hodností začali stíhať prokurátora špeciálnej prokuratúry Špirka za to, že si dovolil začať stíhanie pri trestnom čine, smerujúcom voči najvyšším predstaviteľom ich rezortu!

Začali ho vraždiť vtedy, keď prezident republiky svojvoľne odmietol vymenovať do funkcie právoplatne zvoleného generálneho prokurátora, začali ho vraždiť vtedy, keď śenát Ústavného súdu v identickej veci rozhodol, že už iný prezident republiky je povinný za sudcov vymenovať persóny, ktoré ako poslanci Národnej rady opakovane dvíhali ruky za prijatie protiústavných zákonov!

Janka Kuciaka a jeho priateľku zavraždili už vtedy, keď sa premiér nasťahoval do bytu daňového zločinca, zavraždili ho už vtedy, keď jeho minister vnútra Kaliňák začal s tým istým zločincom nadväzovať „obchodné vzťahy“!

Zavraždili ho už vtedy, keď bývalý predseda parlamentu Pavol Paška zo Smeru vyhlásil – „Vyhraj voľby a môžeš všetko“!

Zavraždili ho vtedy, keď sa „Náš človek“postavil nad zákon!

Zavraždili ho vtedy, keď mafia ovládla štát a ten jej začal slúžiť!

Teraz tá istá mafia zavraždila Janka a jeho priateľku. Nabudúce to bude vaša dcéra, syn, alebo vnučka. Mafia nepozná kompromisy, mafia nepozná zľutovanie. Rozumie jedinému a z jediného má strach. Zo vzdoru a sily občanov!

Ak prezident republiky Andrej Kiska ešte včera váhal, či bude, alebo nebude znovu kandidovať, táto poprava nevinných ľudí musí byť pre neho výzvou, aby povedal : Idem do toho!

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.