Založ si blog

Hokejista Ovečkin, zradca Ruska!

Najsenzačnejšia správa pred začiatkom ZOH, ktoré sa konajú v Juho Kórejskom Pjongčangu, znie: Vladimítr Ovečkin zradil Rusko!

Boli by sme to možno čakali od ktoréhokoľvek iného hokejistu, či športovca, ale určite nie od neho, ktorý sa opakovane vyjadroval veľmi pozitívne na adresu prezidenta Putina a chválil všetky jeho doterajšie kroky v politike. Dokonca sa na rozdiel od mnohých iných ruských športovcov neváhal vyjadriť koncom roku 2017 na adresu, podľa niektorých vládcu, podľa iných majiteľa Ruska : „V poslednej dobe v západnej tlači vídam spojenie Putinov tím. Mne sa toto toto označenie veľmi páči. Nikdy som neskrýval obdiv k nášmu prezidentovi. Verím, že nás je takých veľa. Tak poďte, zjednoťme sa a ukážeme všetkým silné a zomknuté Rusko“! A to nie je všetko!  Ovečkin už v roku 2015, keď sa začalo o možnom neuvoľnení hráčov z NHL na olympiádu, vyhlásil:“Je to rovnaká situácia, ako pred olympiádou v Soči. Aj vtedy sa hovorilo, že by NHL nemusela povoliť štart hráčov na turnaji. Dúfam, že aj teraz sa strany dohodnú. Nech to dopadne akokoľvek, ja aj iní hokejsiti na olympiádu určite pocestujeme“! V roku 206 dokonca  športový spravodajský web sport24.sk venoval Ovečkinovi článok s nadpisom : Tomu sa hovorí národniar! Ovečkin pôjde na olympiádu, aj keď mu to NHL zakáže!

Sedíme v krčme a meditujeme nad zapeklitým problémom. Karol totiž skôr, ako novinami zapálil oheň v krbe, ich stačil prečítať. A dočítal sa, že v ruskej hokejovej reprezentácii nebude v Pjongčangu ani jediný hráč z NHL. Zostali sme na pochybách. Takže buďto Ovečkin trepal nezmysly o svojom štarte na olympiáde vedome už roky dopredu, alebo zradil Rusko? Ale ako vraví Ďuso, je tu ešte jedna možnosť. Americkí kapitalistickí sviniari ho jednoducho na ZOH nepustili. Ale Jožo zase namieta, že keď 4 roky hovoril Ovečkin o tom , ako sa na svojich zamestnávateľov zvysoka…, ak mu nedovolia štartovať na olympiáde, mal teda tak spraviť a nerobiť si z huby fekál…

Napokon to asi za nás vyriešil ako vždy Imro. Ten sa hneď potom, ako sa osviežil na našej hokejovej striedačke pri pulte zhlboka nadýchol a povedal : „Už Werich povedal, že ak nejde oi život, ide o hovno! Ale keď ide o americké doláre, idú bokom aj ruské ruble, aj láska k matičke Rusi aj k Vladimírovi Putinovi“.

Toto jeho hodnotenie napriek tomu, že ho pokladáme za dosť blízke realite „národniarov“na celom svete, tých profesionálnych slovenských samozrejme nevynímajúc, sme neprijali zatiaľ konsenzom a hlasovanie o jeho pravdivosti sme posunuli na začiatok Hier.

Veď čo ak sa naozaj Vladimír objaví na kórejskom ľade? Čo ak sú ľad a ruská národná hrdosť tvrdšie, ako americký dolár? Vypísali sme si aj súkromné tipovanie na možnosť Ovečkinovho štartu, ale keďže všetci sme tipovali, že ten svinský dolár zase raz zvíťazí nad láskou k vlasti, museli sme tipovanie zrušiť! Lebo každý z nás chcel vyhrať tie nenávidené eurá a nikto rubeľ!

P.S. Zavolali sme aj kozmetičke Lucii, ktorá okrem iného robí aj ženám linky pod očami, aby nám poslala tie k Ovečkinovým národno-vlasteneckým vyhláseniam. Tu sú.

https://www.hokejovysvet.sk/clanok/13292/oveckin-pojde-na-olympiadu-aj-ked-bude-nhl-proti

https://sport24.pluska.sk/hokej/reprezentacie/tomu-povie-narodniar-oveckin-pojde-olympiadu-aj-ked-mu-nhl-zakaze.html

https://sport.aktuality.sk/c/270165/olympiada-bez-hracov-nhl-vyhovuje-rusom-vyhraju-konecne-nieco-velke/

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.