Založ si blog

Škandál! Českého prezidentského kandidáta Jiřího Drahoša podporujú aj slovenskí slobodomurári!

Sú tomu asi iba dva dni, čo sa na niektorých českých weboch objavila informácia, že za kandidatúrou Drahoša na post hlavy čekého štátu stojí slobodomurárska lóža! Keďže sa táto správa obajvila na nekonvečných weboch, klasické médiá jej nevenovali takmer žiadnu pozornosť a pokiaľ áno, hneď mali naporúdzi vysvetlenie, že ide o dezinformáciu istej zahraničnej tajnej služby.

Po niekoľkých hodinách od zverejnenia však začali prenikať na povrch informácie, podľa ktorých nejde iba o českých slobodomurárov, ale podpora Drahošovi má preukázateľne medzinárodný rozmer slobodomurárskeho zoskupenia. Surfovaním na internetových stránkach sa potvrdilo, že v skutočnosti nejde o žiadnu dezinformačnú pro-zemanovskú kampaň, ale o tvrdú realitu. Do podpory majú byť zapojené združenia slobodomurárov z Veľkej Británie, Talianska, Španielska, Francúzska a čo je najviac šokujúce, aj zo Slovenska. Na pohľad malá skupina slovenských slobodomurárov, však sebavedomo podporuje Drahoša. Dokonca ide takmer o rodinnú záležitosť, keďže do slobodomurárskej lóže sú prijímaní výhradne členovia, ktorí dokážu aspoň 5 generácií dozadu preukázať príslušnosť k tejto sekte.

Mne sa podarilo zdokumentovať 3 generácie slovenských slobodomurárov, ktorí skutočne podporujú súpera súčasného prezidenta Zemana v druhom kole voľby.

Na fotografiách zhora smerom dole môžete vidieť spomínané 3 generácie slovenských slobodo-murárov. Horná fotografia sprava doľava: Rudo Sloboda najstarší, slobodný murár. Ján Sloboda najstarší, slobodný, murár. Karol Sloboda najstarší, slobodný, murár. Stredná fotografia : Rudo Sloboda stredný, slobodný, murár. Ján Sloboda stredný, slobodný, murár. Karol Sloboda stredný, slobodný, murár. Dolná fotografia. Rudo Sloboda najmladší, slobodný, murár. Ján Sloboda najmladší, slobodný, murár, Karol Sloboda najmladší, slobodný, murár.

Imro z našej krčmy ma síce presviedčal, že slobodný murár znamená, že sa neoženil, ale ja Imrovi neverím ani slovo, kdežto webom ako Aeronet, AC24, Parlamentní listy, Protiproud, Sputnik CZ verím úplne všetko. Dokonca aj to, čo ešte len napíšu.

Fotografie slovenských slobodných murárov sa mi podarilo prevziať z : dailymails.com.uk, gellisonbuilders.co.uk, crawleyhappytimes.co.uk

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.