Založ si blog

Šokujúce rozhodnutie zvnútra Smeru. Idú zbúrať Bonaparte!

Rozhodnutie o tomto bezprecedentnom kroku padlo v nedeľu 5.11.2017 o 03.15 hodine. Bol to presne na sekundu čas, keď Štatistický úrad oznámil výsledok sčítania hlasov v košickom kraji, ktorý bol poslednou nádejou Smeru na obsadenie županského kresla. Nevyšlo…

Politbyro Smeru v zložení predseda, predseda, predseda dalo hlasovať o návrhu, ktorý predložila trojica predseda, predseda, predseda. Dôvodila ho tým, že pod volebnú fackovačku sa za posledné obdobie najviac podpísali nasledujúce udalosti : Bonaparte&Bašternák&Kaliňák, ďalej elektronické občianske preukazy, advokát Bžán s jeho odmenou vo výške  takmer 2 500 000 000,- v korunách- slovom dve miliardy, päťsto miliónov slovenských korún za zastupovanie v spore o Gabčíkovo. Za túto sumu by totiž dokázala ktorákoľvek iná právnická kancelária vysúdiť v prospech Slovenska značnú časť územia Aljašky, alebo najnovšie nálezisko zemného plynu v Saudskej Arábii.

Za predložený návrh hlasovali všetci traja členovia predsedníctva, opäť v zložení predseda, predseda, predseda. Bonaparte, ako najjagavejší príklad „sociálnosti“ Smeru, čaká teda na svoj osud. Naplní ho ťažká stavebná technika v zložení buldozér, bager, zbíjačka. Podobný osud vraj čaká aj  „Športovo relaxačný“ komplex v Košiciach, ktorý si nechali v mestskom parku vybudovať ďalší smerácki papaláši, keď takýmto názvom v skutočnosti luxusného obytného domu, obišli stavebnú uzáveru v tejto časti mesta.

Z tohoto rozhodnutia je zrejmé, že Smer začína napĺňať svoju historickú sociálnu misiu. Menšie technicko-organizačné problémy spôsobujú však stavby, ktoré vlastnia vyznávači hesla „Ludia si zaslúžia istoty“ v Belize, na Kajmanských ostrovoch a na Bahamách. Po prvé, je problém dostať sem zo Slovenska buldozér, po druhé, na ne je vraj aj predsedníctvo v zložení predseda, predseda, predseda, krátke.

Bez ohľadu na tento drobný technický problém je po nedeli jasné, že verchuška Smeru sa sťahuje nazad do činžiakov, ktoré si predtým môže trebárs vykachličkovať, alebo inak stavebne, ale predovšetkým sociálne a ľudovo upraviť. Veď ako inak, ako čelom k masám? Pretože slovami Karola z našej krčmy, nemôžeš donekonečna ukazovať ľudu holú… zadnicu a presviedčať ho, že to je v skutočnosti tvoja ľudská a sociálna tvár.

V sobotu voliči oznámili, že majú celkom slušne našliapnuté k zvolaniu „kráľ je nahý“! Možno preto, že kráľ im toľko krát predviedol striptíz, až ho začali považovať za profesionálneho exhibicionistu.

Ale ak chceme poznať skutočnú pravdu, musíme si počkať na hodnotenie Ľuboša Blahu. Lebo ako hovorí Imro, ak chceš naozaj nazrieť do duše idiota, nechaj sa na mesiac zatvoriť na psychiatrii, alebo si prečítaj jeho knihu, prípadne komentár.

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.