Založ si blog

Slovensko pridalo do chráneného dedičstva UNESCO Mariána Kočnera a Roberta Kaliňáka.

Pamiatky zaradené do tohoto zoznamu sa pokladajú za trvalý a nezničiteľný odkaz histórie. Sú až natoľko dôležité, že si zasluhujú osobitnú, či špeciálnu ochranu a nedotknuteľnosť. Neviem, či si Marián Kočner zasluhuje ochranu osobitnú, ale rozhodne požíva ochranu špeciálnu. Ochranu špeciálnej prokuratúry a špecialistov na vyšetrovanie daňových podvodov z NAKA. Nijako inak sa nedá vysvetliť skutočnosť, že očí kolúca vratka DPH v miliónoch €, ktorá mu bola priznaná daňovým úradom sa stala legálnou, keďže jej vyplatenie odobrili aj orgány, ktoré majú takýmto prípadom zabraňovať. Národná kriminálna agentúra v spolupráci s Úradom špeciálnej prokuratúry. To by mohol byť koniec príbehu, keby…

Keby postup zainteresovaných vyšetrovateľov a prokurátorov nebol natoľko laxný a povrchný, že to muselo udrieť do očí aj študentovi prvého ročníka policajnej školy, alebo obecnému strážnikovi z Dolného Trkvasova. Marián Kočner je mútidlom slovenskej politiky už niekoľko desaťročí. Vedel sa votrieť do priazne politikov, vybraných prokurátorov, či niektorých vyšetrovateľov, aby ich neskôr dostal prostredníctvom čudesných nahrávok a fotografií pod svoj vplyv. Proste si ich ochočil tak, že z nich vo svoj prospech vychoval neškodných zajačikov s mašličkou. A spomínaní si vo svojej nabubralosti a často aj hlúposti nechceli uvedomit, že tú mašličku im nedal na krk preto, že ich chcel vyfintiť, ale preto, aby im ju mohol na krku kedykoľvek zatiahnuť.

Najvyšší stupeň ochrany sa dostalo Mariánovi Kočnerovi v čase, keď parlament rušil Mečiarove amnestie. Na základe tlaku Smeru a SNS bol z ich rušenia vyňatý! Dostal sa tak na úroveň egyptských pyramíd, či Machu Pichu v Peru. Tam sa nesmiete dotknúť žiadnych pamätihodností, u nás sa parlament nesmel dotknúť Mariána Kočnera.

Podobný stupeň ochrany požíva aj minister vnútra Kaliňák.Po škandáloch s policajtami, ktorí vďaka bordelu v policajných evidenciách strieĺali do nevinných študentov na diaľnici, potom, ako „protiteroristickí“policajti na letisku v Bratislave poslali výbušninu v lietadle do Írska, či nekresťansky(a to sa tvárime, že sme kresťanskou krajinou) predražených nákupoch v nemocnici sv.Michala a už notoricky známemu podnikaniu s pravdepodnosťou hraničiacou s istotou, s daňovým podvodníkom z Bonaparte, by takéto kauzy stačili v civilizovanom svete na odvolanie asi 150 ministrov. Nie však na Slovensku. Naopak, premiér Fico sa rozhodol osobne zaradiť ministra vnútra medzi nedotknuteľné archiválie slovenskej politiky.

Takže vďaka aktivite príslušných orgánov a jednotlivcov, sa zoznam UNESCO rozšíril o spomínané exponáty.

A to má našliapnuté k zaradeniu do neho aj prezident Finančnej správy František Imrécze. Ale o tom nabudúce.

P.S. : Ak Národná kriminálna agentúra vydrží v nasadenom tempe vyšetrovania zverených prípadov a všetky“citlivé veci“ bude odkladať s odôvodnením „skutok sa nestal“, je na najlepšej ceste stať sa skutočnou národnou kriminálnou agentúrou.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.