Založ si blog

Polícia podá trestné oznámenie na svoje znásilnenie.

Netuším síce, ktorý policajt to urobí, ale keďže minimálne 80% týchto chalanov a dám sú úplne normálni a seriózni ľudia, určite sa aspoň jeden nájde. To, čo predviedla verchuška tejto inštitúcie s prípadom podozrenia kupovania rómskych hlasov v prospech poslancov Smeru Petra Chudíka a Stanislava Kubáneka, sa inak, ako sexuálne zneužitie polície nedá nazvať. Dokonca s trvalými následkami, pri ktorom sa zvyšuje trestná sadzba. Podľa § 199, trestného zákona 300/2005 Z. z., „odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví“.

Krátka rekapitulácia.

Policajný prezident Gašpar v pondelok povedal, že polícia dôsledne vyšetrila prípad volebnej korupcie v obci Lomnička, okres Stará Ľubovňa.  „Vyšetrovateľ vyšetril prípad samostatne, bez akéhokoľvek ovplyvňovania,“ uviedol s tým, že vyšetrovanie bolo pod dozorom prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry.

Na podozrenie z kupovania voličských hlasov v rómskych osadách počas tohtoročných parlamentných volieb upozornil dávnejšie RTVS. Podozriví boli poslanci Smeru-SD Stanislav Kubánek a Peter Chudík. Gašpar objasnil, že k volebnej korupcii nedošlo. „Neobhajujem to, ako kto v rámci volebnej kampane získal a koľko hlasov. Ja chcem povedať, že sa nestal trestný čin korupcie tak, ako bol oznámený a ako sme sa ním zaoberali my,“ vysvetlil.(Aktuality.sk)

Nuže, milý pán prezident Policajného zboru. Ak ste vyšetrovali trestný čin tak, ako vám bol oznámený, to je dosť málo na to, aby sa takýto postup vyšetrovateľa dal pokladať za profesionálny. Dokonca by som povedal, že bol lajdácky a slovami môjho kamaráta z krčmy Karola, bývalého vyšetrovateľa, bol prípad vyšetrovateľom utopený. Odvolávať sa na špeciálnu prokuratúru, ktorá takýto postup odobrila, je dnes už zábavné, najmä ak si uvedomíme, aké iné vyšetrovania kriminálnych trestných činov už dokázal tento „strážca zákonnosti“ zašmodrchať. Mimochodom, za vyšetrovanie je vždy zodpovedná polícia, prokuratúra samotné vyšetrovanie iba dozoruje.

Reportéri z STV mali k dispozícii iba zopár vyjadrení od podplatených voličov. Reportér televízie totiž na rozdiel polície nemôže vypočuť všetkých voličov, ktorých hlasy mali byť kúpené za cigarety.. A tých mohlo byť až 395. Pre lepšiu orientáciu to uvádzam aj slovom – tristodeväťdesiatpäť. Vyšetrovateľ polície ich vypočuť nielenže môže, ale dokonca musí! To netvrdím ja, to hovorí zákon.

Ak vyšetrovateľ tohoto podozrenia z volebnej korupcie dospel napokon k záveru, že skutok sa nestal a naopak, za krivé obvinenie začal stíhať samotných oznamovateľov, vysvetlite mu rozdiel v slovných spojeniach „voľné hodnotenie dôkazov a svojvoľné hodnotenie dôkazov“.l

Ak to napriek vašej snahe nepochopí, stáva sa spolucháteľom trestného činu znásilnenia polície.

A úplne na záver dodávam, že po samoúnose, samozbití a samovyšetrení, sa v našom právnom systéme objavil ďalší zaujímavý prvok. Samopodplatenie. A vraj Slovensko nemá čo ponúknuť svetu…

P. S.

Z priloženej fotografie nie je zrejmé, či sa poslanci Kubánek a Chudík tešia z volebného výsledku, z výhry Slovenska nad Škótskom, alebo z uznesenia vyšetrovateľa, ktorý rozhodol o zastavení trestného stíhania pri podozrení z volebnej korupcie:

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.