Založ si blog

Klamanie, prekrúcanie, falzifikácia. DNA ruských dejín, DNA ruskej politiky, DNA ruskej propagandy.

Putinovo Rusko zriaďuje tím historikov, ktorí budú „reinterpretovať háklivé momenty“ ruskej histórie. A to vrátane ruskej okupácie Československa v roku 1968.

Takúto správu zverejnili svetové agentúry, ruské nevynímajúc. Čo to znamená v preklade? Rusi tak, ako tisíc razy predtým, idú proste falšovať históriu. Z okupácie Československa bude znovu internacionálna pomoc, z vraždenia Maďarov v roku 1956 boj napríklad proti terorizmu a z bombardovania Gruzínska pred pár rokmi, zhadzovanie balíkov s humanitárnou pomocou. Neprejde možno ani pol roka a tím ruských vedcov, vedený úplnou náhodou generálplukovníkom ruskej tajnej služby Vladimírom Vladimírovičom Abstinenkovičom, oznámi výsledky svojho vlastného vyšetrovania príčin tragédie malajzijského Boeingu 777, číslo MH 17. Podľa tímu týchto bádateľov, prišlo k havárii lietadla nasledovne : Malajzisjké lietadlo svojím agresívnym spôsobom letu ohrozovalo nič netušiaci, mierovo rastúci a vo vetre mierumilovne šumiaci ruský Buk. Ten, v snahe vzoprieť sa agresorovi, vypálil na neho salvu svojich plodov, bukvíc. Ďalej to už viete. A ak nie, ja vám prezradím, koľko nevinných ľudí pri tej salve zomrelo. 298… Alebo správa o tom, že ruský bývalý agent Litvinenko nebol otrávený poloniom svojimi bývalými kolegami, ale na návšteve Polonie, v preklade Poľska. V Katynskom lese nebolo povraždených Rusmi 20 000 príslušníkov poľskej inteligencie, ale títo sa otrávili sa jedovatými hríbami. Popravení boli iba tí, ktorí nechceli jesť.

Ruský nacizmus sa dočkal svojho novovzkriesenia v 21. storočí. Potom, ako bol na niekoľko desaťročí zatlačený do úzadia boľševikmi, prežíva znovuzrodenie. Dnes je jeho hlavným protagonistom ruská pravoslávna cirkev a medzi jej najvýznamnejšie hlásne trúby patrí moskovský arcikňaz Vsevolod Čaplin. Napriek rovnakému fonetickému menu so svetoznámym komikom,  jeho slová netreba chápať ako žart. Bojuje proti všetkému, čo je západoeurópske, alebo nedajbože priamo americké! Mobilmi počínajúc, internetom pokračujúc a vraj dekadentnou západnou kultúrou končiac. Pritom tak, ako každý typický predstaviteľ takejto vojny proti „úpadku“ civilizácie, pochopiteľne používa mobil, svoje bludy šíri aj prostredníctvom internetu, svoju asketickú zadnicu si vyváža na mercedese, alebo BMW a možno sa tajne kochá v amerických dekadentných pornofilmoch.

Rusko sa začína podobať svojmu predchodcovi ZSSR. Napokon samo sa prihlásilo po jeho rozpade k nástupníctvu po tejto opache a ohave v jednom. V šírení klamstva, lží a demagógie.

Takže ak sa o rok dočítate, že podľa výskumu ruských genetikov je Vladimír Putin potomkom v priamom pokolení po cárovne Kataríne Veľkej, neberte to až tak vážne.. Klamstvo mala oficiálna ruská propaganda vždy v génoch. A genetika jednoducho nepustí.

Pre tých, ktorí sa myslia, že iba bohapusto tliacham, pripájam link na reportáž o Varšavskej zmluve, odvysielaný ruskou štátnou televíziou Rossia 1. Tam sa dozviete, ako Putinov poslanec ruskej Dumy Jurij Sinelščikov rozpráva napríklad o tom, ako na nich pálili v roku 1968 v Prahe zo striech esesáci!

http://russia.tv/brand/show/brand_id/59427/

Pôvodne som to chcel otitulkovať, ale keďže podľa mojich vlastných skúseností 95% putinofilov ovláda brilantne ruštinu(aj zažartovať si treba), pokladám to za zbytočné. Oplatí sa to pozrieť celé, ale menej trpezlivým stačí započúvať sa slovám „osloboditeľa“ z roku 1968 Sinelščikova od 13. minúty.

Pripojené video prevzaté z Youtube.com dokumentuje návrat pravoslávneho ruského popa z demonštrácie proti „hnijúcej“západnej civilizácii.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.