Založ si blog

Čo sa babe snilo, o tom Roman Bednár napísal blog.

Najprv som bol presvedčený, že Roman Bednár nemôže byť skutočná osoba. To je napokon na blogovisku Pravdy pre množstvo „blogerov a diskutujúcich“ úplne bežný jav. Sadnúť doma v obývačke za počítač a biť a biť trebárs do iných blogerov, politkov, či aktivistov, ktorí im nie sú po chuti. Po ich fašisticko-boĺševickej chuti, samozrejme.

Ale dokážu sa aj vyšantiť. Ako  Roman Bednár vo svojom „veľdiele“ EÚ médiá mlčia:V Kyjeve demonštrovali masy proti vojne a za bratsvo s Ruskom.

http://romanbednar.blog.pravda.sk/2016/07/17/eu-media-mlcia-v-kyjeve-demonstrovali-masy-proti-vojne-a-za-bratstvo-s-ruskom/

No tak poďme po poriadku, pán Bednár. V Kyjeve bola skutočne demonštrácia. Nie jedna, ale dokonca ich bolo množstvo. Ani jedna z nich však nebola za „bratstvo s Ruskom, ako klamete vo svojom literárnom veľdiele. Bola to demonštrácia proti zlej hospodárskej situácii a proti daňovým zákonom, ktoré prijal, resp. prijme ukrajinský parlament v rámci stabilizácie verejných financií. Nebola jediná, nebola prvá, nebola ani posledná. Tu máte link na jednu z nich.

Takže milý súdruh Bednár, platený agent neviem koho. Aj keď to tuším. Demonštrácia v Kyjeve skutočne bola. Ale nie za bratstvo s Ruskom, ako sa snažíte natlačiť kaleráby do hláv čitateľov. Bola, ešte raz opakujem, proti prijatiu daňových zákonov. Inak tie nové dane sú potrebné preto, lebo bývalý ukrajinský prezident Janukovyč vyraboval spolu so svojou svorkou štátnu kasu tak, že sa v nej nedali ani pavučiny pozametať. A potom ušiel do Ruska. A ním ukradnuté miliardy tam odišli ešte pred ním medzinárodným bankovým transferom. Mimochodom, nikto na tej demonštrácii nemával ruskými zástavami, nebozkával fotografiu Putina, ani nežmolil v rukách obrázok Medvedeva. Dokonca ani váš.

Ak budete nabudúce, napokon tak, ako vždy, vo svojom blogu klamať, dajte si záležať aspoň na základných faktoch.Vydávať napríklad Willyho Wimmera za významného politika CDU je asi rovnako pravdivé, ako označiť vás za vplyvného spisovateľa, či žurnalistu.

A vo vlastnom záujme popracujte na štylistike, slohu a veciach súvisiacich s písomným prejavom.

Mohlo by sa vám totiž stať, že Spolok mentálne retardovaných začínajúcich blogerov vám ponúkne čestnú predsednícku funkciu.

Lúčim sa vami s pozdravom : Písať blogy je právo,ale zavšivovať tento priestor totálnymi klamstvami a propagandistickými kydmi, sa naozaj nesluší!

Ešte zopár otázok na záver.

Aký musí mať človek žalúdok, ľudovo bachor, aby osi….l krajinu, ktorá mu kedysi poskytla azyl? Na mysli mám konkrétne Nemecko.

Kedy ste boli naposledy na Ukrajine, keď si dovolíte písať o tejto krajine takéto „kvalifikované“ blogy, v preklade lži?

Viete, aký je rozdiel medzi účastníkmi takejto demonštrácie v Ukrajine a trebárs v Rusku? Napoviem vám : V Ukrajine sa po jej skončení rozídu účastníci domov a v Rusku ich sústredia do gulagov.

Je ťažké holiť sa po pamäti? Pretože neverím, že sa dokážete pozrieť do zrkadla.

P.S. : Odpovede neočakávam.

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.