Založ si blog

Prísne tajné! Pred prečítaním spáľte!

Cez Česko sa presunula podľa milovníkov Vladimíra Vladimíroviča P. “americká imperialistická armáda” na obrnených transportéroch. Podľa prognóz komunistov, putinofilov a ďalších platených, neplatených a dobrovoľných ruských agentov, ju mali vítať tisíce nasr….dených Čechov.Nasr…dení, oprava, teraz už skutočne nasratí, boli napokon všetci vyššie menovaní politici. Americká armádna kolóna prešla historické země české bez zaváhania a dokonca s mávajúcimi občanmi na chodníkoch, aby tak spolu s ľuďmi v uliciach symbolicky ukázala politikom bez škrupúľ a historickej pamäte zdvihnutý prostredník. Búrlivé protiamerické manifestácie, ktoré očakávali boľšáni, pošahaní okamurovci a tajne aj mnohí zamestnanci českého Hradu, sa napokon vyrovnali svojím vlnobitím búrke v šerbli.

Ruský minister zahraničia Sergej Lavrov sa spolu s ruským ministrom pre guberniu Slovensko Róbertom Ficom, vybrali položiť kvety na Slavín, kde sú pochované tisíce ruských vojakov, ktorí padli pri oslobodzovaní Slovenska spod fašizmu.Ruský minister samozrejme zneužil túto pietnu chvíľu na vyhlásenie, podľa ktorého si žiadna krajina na svete nemôže uzurpovať vedúcu úlohu.Koho tým myslel nedopovedal a tak stovky tlieskjúcich občanov ostali v šoku z toho, že Rusko sa vzdalo ambície ašpirovať na túto pozíciu. Pre nezaintersovaných pozorovateľov mohla vyznieť zaujímavo skutočnosť, že na fotografiách zo Slavína  medzi roztlieskávačmi zazreli zopár ksichtov, ktoré sa pravidelne zúčastňujú aj spomienok na Tisa a jeho fašistický štát…Na toto mám však vlastné vysvetlenie. Esesákov, čekistov a gardistov spájal vždy spoločný koníček.Radi napĺňali sirotince chovancami.

Český prezident Zeman pokračuje v odmietaní stretnúť sa ľuďmi, ktorí o stretnutie s ním neprejavili ani najmenší záujem.Najnovšie na to “doplatil” americký veľvyslanec v Čechách, ktorý má podľa Zemana zatvorené dvere na Hrad. Dovolil si, amík jeden, kritizovať jeho výsosť, že cestuje do Moskvy a na tribúne bude mávať rozžiareným davom spoločne so severokórejským diktátorom Kim Čong-unom.Vo svojej americkej zadubensoti nepochopil, že sa prejavili otcovské pudy Zemana, ktorý si obľúbil tohoto sympatického chlapíka ako sirotu, keďže ten nechal v záujme upevnenia si moci vyvraždiť snáď celú svoju rodinu.

Inak pri postupnom odmietaní ľudí, s ktorými sa nechce stretnúť, by mal už byť Zeman opatrnejší. Môže sa mu stať, že sa karta obráti a s ním sa už nebude chcieť nikto hrať ani na schovávačku…

Marie Le Penová z Francúzska, šéfka fašistického Národného frontu (do šľaka, prečo sa každý smrad skrýva za národ?), získala podľa ruskej hackerskej supiny Anonymus International za podporu ruskej okupácie Krymu “pôžičku” 11 000 000,- €. Počas rokov 2011 až 2014 si mal Putinov blízky spolupracovník Timur Pokopenko písať až 40-tisíc SMS správ s Konstantinom Rykovom. Z celej tejto konverzácie bolo odoslaných 66 správ priamo Marine Le Penovej do Francúzska a ich predmetom boli aj financie.Rusi podľa SMS neskrývajú potešenie z krokov Le Penovej vo vťahu ku Krymu a spomínajú, že by sa jej bolo treba nejakým spôsobom “poďakovať”. No a ako sa už len dá najlepšie “poďakovať” prostitútke, hoc aj politickej? Feničania dávno vymysleli čím, Rusi ako.Pôžičkou.

A na záver krátka predpoveď politického počasia v strednej Európe a priľahlých okresoch :

Slovenské stávkové kancelárie začnú tipovaciu súťaž s otázkou, či sa náš premiér postaví v Moskve na tribúnu vedľa Zemana a jeho adoptívneho synčeka Kim Čong-una.

Zemanov hovorca Ovčáček konečne “nájde fašistický text” Ferdinada Peroutku.Bude z neho zrejmé, že Peroutka nielenže  kolaboroval s Nemcami, ale Ovčáčkov vedúci Miloš bol aktívne zapojený do protinacistického odboja.Svoju nenávisť voči fašistom dával najavo už ako nemluvňa tým, že na nemeckých vojakov vyplazoval jazyk.

Poslanci za stranu Smer-sociálna demagógia urobia zbierku pre živnostníkov, ktorých poslal Širokého Váhostav do krachu.Za vyzbierané peniaze kúpia každému veriteľovi lístok na jeden zápas hokejistov Slovana.Po zápase sa budú môcť vyfotiť s hokejistami.So Širokým nie, ten bude v tom čase už zariaďovať za ich peniaze svoju vilu na Bahamách.

Poslanci Smeru navyše absolvujú stáž v Národnom divadle, aby sa pri vyslovení mena Juraj Široký naučili nechápavo krútiť hlavou a dávať tak jasne najavo, že nevedia, o kom je reč.Zároveň budú prekvapene dvíhať obrvy a čudovať sa, prečo ich novinári otravujú menami úplne neznámych ľudí.Súčasne začnú aplikovať zásadu mlčanlivosti, až veľmi podobnej omerte, ktorú roky úspešne používa talianska mafia.

P.S. : Už dopredu ďakujem všetkým diskutérom, ktorí sa vo svojich reakciách dopracujú napríklad k nasledovnému hodnotenie mojej osoby : Cvik=cvok, daj sa vyšetriť, pako, treba ti rozbiť fašistickú papuľu….atď, atď,atď.

Spokojné budú obe strany.Vám sa uľaví a mne neuveriteľne dvíhate sebavedomie.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.