Medzinárodný olympijský výbor ako advokát ruského vraždenia.

2. februára 2023, petercvik, Nezaradené

Medzinárodný olympijský výbor ako advokát ruského vraždenia.

Táto inštitúcia pod vedením Thomasa Bacha chce povoliť účasť ruských a bieloruských športovcov na olympiáde v Paríži. Najprv som myslel, že v tomto oznámení je preklep.a správne malo znieť „nepodporuje účasť“. Skutočnosť je však strašidelná a  neuveriteľne odporná. Bach sa vyjadruje za povolenie štartu športovcov z krajiny, ktorá vraždí ukrajinských civilistov, ktorej vrahovia v uniformách ruskej armády znásilňujú a popravujú  ženy, deti, bombardujú školy, detské jasle, nemocnice.A druhá krajina ju v tom bez bezočivo podporuje.
O olympijskom hnutí som nikdy nemal nejakú zvlášť vysokú mienku. Ale to, čo chce dnes predviesť jeho verchuška, je proste prasačina! Napomádovaní páni v desaťtisícových oblekoch s hodinkami za niekoľko ročný plat Európana, prekročili rubikon. Chcú amnestovať na športoviskách piatich kruhov vojnové zločiny, hoci na to nemajú ani len najmenšie právo! Ani najmenšie! Ale ak tak nasilu a zrejme za tučnú odmenu chcú urobiť, prosím. Avšak najprv povinne absolvujú prehliadku Buče, či Irpine s masovými hrobmi a potom strávia týždeň v protileteckých krytoch trebárs v Charkove! A budú jesť presne tú stravu, na ktorú sú odkázání ľudia v krytoch a budú piť presne tú istú prevarenú vodu.
Povolením štartu Rusov a Bielorusov zneuctia nielen myšlienku olympiády, ale aj hroby povraždených obetí ruského besnenia.
Hitler si urobil z berlínskej olympiády v roku 1936 odrazový mostík pre svoje nacistické zverstvá a vojnové besnenie. Medzinárodný olympijský výbor vytvára Putinovi rovnakú štartovaciu pozíciu.
Dúfam, že všetky krajiny Európskej únie majú toľko rozumu a charakteru, že ak by aj Bach presadil tento svoj smrdutý zámer, jednoducho žiadnemu Rusovi a Bielorusovi neudelia víza. A ak by sa nejaká krajina predsa len našla, Francúzsko ich jednoducho nebude rešpektovať. Tak, ako nerešpektujú zločinci z Kremľa medzinárodné zmluvy, ku ktorých plneniu sa zaviazali, tak ako nerešpektujú právo na život ukrajinských detí, žien, mužov.
Pozor na Medzinárodný olympijský výbor a bacha na Bacha!