Teraz som si už načistom. Boľševik sa objal s nacistom. A Slovensko už obracia naruby aj politické trenírky. . .

23. augusta 2022, petercvik, Nezaradené
To, čo som kedysi písal v jednom blogu, keď vtedajší generálny prokurátor Čižnár neuspel na Najvyššom súde s návrhom na zrušenie Kotlebovej strany, sa stalo skutočnosťou. V inkriminovanom blogu som uviedol, že Smer získal nového koaličného partnera. Dôvod bol prostý. Fico mal v rukách rozhodnutie Najvyššieho súdu, podľa ktorého Kotlebova fašistická strana nie je fašistická. Korytami Dunaja, Váhu a Hrona pretieklo zopár vodných rokov a odídenci z  fašistickej ĽSNS, združení dnes v rovnako fašistickej Republike, sa stali oficiálnymi partnermi neostalinistického Smeru. Spoločné videá, rovnaká rétorika, k sebe sa túliaci Fico s Uhríkom, či Blahu s Mazurekom. Ale najväčšia bomba mala ešte iba prísť. Všetci sme čakali, čo to bude za ňu, ale skutočnosť predčila všetky očakávania. Fašisti z Republiky idú oslavovať výročie SNP…!
Áno, sú to tí istí fašisti, ktorí onehdy, keď post župana zastával Kotleba a riaditeľom jeho úradu bol Uhrík. počas osláv SNP v Banskej Bystrici vyvesili na župnom úrade čiernu zástavu. Ako symbol odporu voči Slovenskému národnému povstaniu. Slovensko opantáva politická schizofrénia. Mnohí sú z toho v šoku a netušia, čo môže tieto indivíduá spájať. Ja som presvedčený, že je to veľmi jednoduché pojivo. Nenávisť. Nenávisť voči demokracii, slobode slova, voči slobode myslenia a konania v rámci Ústavy a ústavných zvyklostí. Pri Smere je to navyše dané množstvom jeho, za zločiny obvinených a už aj  množstvom odsúdených potentátov.
Takže do tanca na oslavách SNP budú týmto politickým novomanželom vyhrávať svoje odrhovačky nielen  ruskí Alexandrovovci, ale aj orchester zbraní SS pieseň Mein guter kamerad.
Povraždení Rusi, Poliaci, Ukrajinci, Židia, Slováci, Česi….. Proste títo a milióny ďalších, sa budú v hroboch obracať.
A Smer spoločne s Republikou obrátia naruby svoje politické trenírky, aby celý svet videl na nich lízance farby červenej a hnedej.
Ale nech by sme boli akokoľvek zlí, nech by sme si od Pána Boha zaslúžili ako národ akýkoľvek tvrdý trest za naše hriechy, takouto potupou a zvrhlosťou by nás nemal trestať.