Starosta Dvorov nad Žitavou gynekológom, primátor Žiaru nad Hronom neurochirurg.

28. marca 2021, petercvik, Nezaradené
A obaja minimálne podpredsedovia Slovenskej akadémie vied pre virológiu a medicínu.. Takto nejako by mohla vyzerať budúcnosť Branislava Becíka a Petra Antala. A tak strašne aj naša. Aj jeden, aj druhý  sa v posledných týždňoch „preslávili“tým, že hoci svoje vzdelanie ani náhodou nezískali v žiadnom medicínskom odbore a o žiadny z týchto oborov ani len neštrajchli, stali sa horlivými propagátormi lieku Ivermectín, ktorý niektorí ľudia stotožňujú priamo s proticovidovým zázrakom, ak nie rovno so zjavením sa štrnástich svätých, patrónov medicíny. Darmo, doba praje šarlatánom. A tú dobu treba využiť, veď komunálne voľby sa blížia.
Zaujímavosťou dneška je paradoxná situácia, ktorú epidémia Covidu vyvolala. Ak ideme maľovať byt, zavoláme si maliara a nie tesára. Ak ideme klásť dlažbu, voláme si obkladača a nie elektrotechnika. Ak ideme do reštaurácie na obed, spoliehame sa na majstrovstvo kuchára a nie fyzioterapeuta z nemocnice oproti. Ale ak ide o Covid, sme ochotní uveriť akýmkoľvek medicínskym podvodníkom, politickým šmejdom, alebo rovno grázlom. Ktovie, či prvorodička, ktorá zbožne lajkuje Bukovského pavedecké somariny, sa nechá odrodiť sústružníkovi, alebo človek nedajbože s nádorom na mozgu sa nechá operovať sochárovi… Určite nie. Ani jeden z týchto ľudí nebude utekať po radu a pomoc dokonca ani za Becíkom, ani za Antalom, hoci sa obaja tvária ako by bolo práve nimi potrebné doplniť  mená 14 svätých patrónov medicíny, o ktorej pritom vedia asi toľko, ako pedofil o normálnej výchove detí. Tu si vystačia prvorodička aj pacient s nádorom so skutočným odborníkom, ktorý sa medicíne venuje celý život a strávil jej štúdiom desaťtiíce hodín. Budúca mamička nebude žiadať o pôrod Bukovského, Becíka, či Antala, ktorých anticovidové tupiny inak na internete hltá, ani nešťastník s nádorom nezverí svoju oparáciu Blahovi, ani Ficovi, hoci inak súhlasí s ich kreténskym „medicínskym“ jačaním o nepotrebnosti očkovania.
Časť ľudí zdieľa na internete stupidity politikov, ktorí koktajú na televíznych obrazovkách o „škodlivosti“vakcinácie, hoci minimálne polovica z nich je už dávno zaočkovaná na klinikách vo Švajčiarsku a druhá polvica má už dohodnté vakcinačné termíny.
Takže tým, ktorým konvenujú „odborné covidové stanoviská“ Becíka, Antala, Bukovského, Pellegríniho, Fica, Blahu, či fašistu Kotlebu(magorom, ktorých som z nejakého dôvodu opomenul uviesť, sa ospravedlňujem) dávam návod na použitie. Ráno keď vstanete, kávu si navarte zo sušenej žihľavy, neumývajte sa v sprche, ale vlastným močom, mlieko si choďte kúpiť do železiarstva a na obed zájdite s rodinou do kafilérie.

Veď ak ste podvodníkom uverili, že vás netreba očkovať, pretože Covid neexistuje, môžete uveriť aj mojím kreténskym radám.