Založ si blog

Česi nám vydajú Majského. Majú však jednu podmienku.

Plenárne zasadnutie v našej krčme, kde sme hodnotili triezvym pohľadom, no dobre, iba pohľadom na udalosti minulých dní, sme začali voľbou nášho hovorcu. Motivovali nás k tomu 2 veci. Snaha ísť s dobou a ten druhý bol zase úplne praktický. Za hovorcu sme si totiž zvolili Paliho, ktorý koktá. Takže keď mu niekto volá a chce o nás nejakú informáciu v zmysle infozákona, alebo akúkoľvek inú kravinu, dávame mu k telefónu hovorcu. Trebárs keď Imrova žena zháňala svojho manžela a jej žiadosť o určenie Imrovej polohy vybavoval Pali, po 20 minútach čakania na odpoveď to radšej vzdala.

Prešli sme však k hodnoteniu posledných informácií. V Česku zatkli Majského a vraj nám ho idú vydať na Slovensko. Majú však podmienku, že nám k nemu pribalia aj Babiša. S tým nesúhlasíme, lebo napriek tomu, že niektorí naši spoluobčania vykonali v minulosti riadne svinstvá, takýto trest si Slovensko rozhodne nezaslúži. Navyše my nie sme na šišky, ktorými kŕmi pred voľbami Andrej svojich voličov, my máme radšej produkty kvasného procesu. Takže nech si Majského nechajú, aj tak bude mať po čase za suseda práve Babiša.

Robert Fico vyhlásil, že on sa veru nedá zaočkovať proti korone, lebo celá pandémia je iba hra farmaceutických spoločností na dosiahnutie ziskov. Imro na to po poldeci trvajúcom tichu zareagoval. „A je náš! V krčme v politike začínal, v krčme končí“.

Putin ohlásil, že ruskí vedátori vymysleli a patentovali sérum proti korona vírusu. Jano, ktorý robil kedysi v Rusku na montážach povedal, že to je skvelá správa. Ako však pozná ruských politikov, tak neposkytli svetu celú informáciu. Podľa neho každého zaočkovaného bude všade ako doprovod sprevádzať patológ a hrobár. Podľa Jana ťažkú mozgovú dilemu vyvolala táto Putinova správa u jeho milovníkov z radov kotelbovcov, smerákov a dnes už takmer nebohých snsákov. Tí doteraz verili, že očkovanie slúži na čipovanie ľudí. Teraz im ich slnko oznámilo, že to tak nie je. Takže ako ďalej…? Skončí to asi tak, že ruské sérum bude čipovo neškodné a oni si ho budú užívať plnými zadnicami, kam si ho nechajú pichať aj opakovane. Akurát Imro podotkol, že tá správa o objave ruského séra síce mohla u nich vyvolať skutočne dilemu, ale určite nie mozgovú.

Donalda Trumpa museli pred tlačovou konferenciou pre bezpečnostnú hrozby odviesť ochrankári pre bezpečnostnú hrozbu, lebo v okoli Bieleho domu sa pohyboval ozbrojený muž. Takže Donalda pred Američanom ochránili. Nejasnou pre nás zostáva odpoveď na otázku, kto ochráni Američanov pred Donaldom?

Andrej Danko sa rozhodol, že zase zabojuje o vodcovskú pozíciu v Slovenskej národnej strake. Nevieme iba, či je to láskou k ornitológii, alebo je sám taký veľký…Vták, pochopiteľne. Ale potešujúce je na tejto snahe, aspoň podľa bezdomovca Karola fakt, že táto partaj profesionálnych čud(r)ákov skončí tam, odkiaľ vlastne nikdy ani nemala vyjsť. Kde to je nám nepovedal, iba Zoli sa zahmýril nejako čudne na stoličke, lebo ho vraj trápi zlatá žila. Takže sme všetci začali rozmýšľať, či to nie je náhodou v …

Peter Náhlik, ex-smerácky poslanec, sa stal ďalším partajníkom Pellegíiniho Hlasu. Nebolo by na tom nič čudné, ale dlhé roky podnikal s mužom, ktorý bol veľmi vplyvným mužom Smeru, s Vladimírom Poórom. Takže skôr, ako Pellegríni dopovedal výrok, podľa ktorého nebude mať Hlas v pozadí žiadnych oligarchov, už do neho prvý(o ktorom sa vie), zadrapil pazúre. Aj keď vlastne Pellegríni neklame, lebo v pozadí Hlasu nebude skutočne žiadny miliardár, všetci budú priamo v riadiacich štruktúrach. Takže pór je celkom zaujímavá zelenina. Môžete ho pridať do polievky, ale môžete ho pridať aj do Hlasu.

Teraz už končím, lebo náš hovorca ide zatelefonovať do médií naše rozsiahle oficiálne stanovisko k istej ožehavej politickej téme, takže budeme mať asi 5 dňovú prestávku.

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.