Na Ľuboša Blahu hodili kazajku.

14. mája 2020, petercvik, Nezaradené

Trvalo to možno o niečo dlhšie, ako by sa žiadalo, ale potvrdilo sa, že čo má prísť, príde. A Ľuboš navyše svoj „osud“ urýchlil, pretože mu aktívne išiel oproti.Včera neprešiel v Národnej rade ani do jedinej z delegácií, kam ho Smer navrhoval. Rada Európy, NATO a OBSE.

Možno sa to niektorým skalným voličom Smeru bude zdať ako veľká skrivodlivosť, páchaná na tomto exotovi v poslaneckých laviciach, ale ak si uvedomíme, že váčšina smeráckeho fanklubu ani len netuší skutočný význam týchto inštitúcií, o dva dni už zabudnú, čo sa vlastne tomu Ľuboškovi prihodilo. „Mimoriadne inteligentný poslanec“-to je kádrový posudok, ktorý Blahovi vystavil predseda jeho domovskej zločineckej organizácie, tak nebude cestovať po Európe a po svete, aby šíril svoje bludy a fŕkal jedovaté sliny na adresu Európskej únie a jej štruktúr. V minulých rokoch absolvoval asi 60 zahraničných ciest v súvislosti s rokovaním týchto ustanovizní. Takže 60 razy spal za cudzie peniaze v špičkových hoteloch, nadžgával sa špičkovými jedlami a nechal si vyplácať špičkové cestovné náhrady. A viac ako špičkovo okydával tých, s ktorými rokoval, vypúšťal na ich adresu svoje špičkové duševné politické zvratky. Ak by sa dalo hlasovanie v Národnej rade nazvať osudom, tak ten ho včera dohnal. Nepochybujme o tom, že sa pôjde vyplakať na ruskú ambasádu v Bratislave a jej šéf mu podá vreckovku, aby si mohol utrieť revolučné marxistické soplíky. Ale to je aj všetko, čo už môže teraz urobiť.

Včera ho jeho kolegovia z parlamentu obliekli do kazajky. A nepotrebovali na to ani posudok od psychiatrov, vystačili si sami. Takto to funguje, ak sa nájde v parlamente dostatok príčetných poslancov. Aké je to jednoduché. Diagnózu si totiž Blaha už dávno, predávno stanovil sám. Včera mu iba nariadili liečbu.