Založ si blog

Takže ako je to s tou mafiou v súdnictve, súdruh Štefan Harabin?

Záťah policajtov(aj keď s veľkou pravdepodobnosťou príliš neskorý)pri zaisťovaní mobilov niektorým sudcom, prokurátorom a dokonca štátnej tajomníčke ministerstva spravodlivosti(!)Monike Jankovskej položil na stôl konštatovanie, že v justícii pôsobí mafia. Takže nie otázku, ale konštatovanie. Holý fakt. Vlastne potvrdil vaše nedávne slová o organizovanej zločineckej skupine v súdnictve. Môžete byť hrdý, že ste mali pravdu. Vy osobne sa totiž nechávate pri každej príležitosti počuť, že napríklad Najvyšší súd riadi mafia. A vy ho po zvolení za predsedu odmafianizujete. Krásne predstava, akurát keď ju človek počuje z vašich úst, nezadajú si vaše výroky nič s najlepšími literárnymi, či obrazovými dielami z čierneho humoru, alebo paródiami na čokoľvek.

Včera zaistila polícia mobil štátnej tajomníčka Jankovskej. Pre podozrenie, že bola v úzkom kontakte s mafiánom Kočnerom. S tým istým Kočnerom, ktorý si podľa vyšetrovateľov objednal vraždu Janka Kuciaka a jeho snúbenice a ktorý si objednal aj vraždu Daniela Lipšica a špeciálneho prokurátora Maroša Žilinku, dokonca aj jeho manželky a detí! Ide o tú istú Moniku Jankovskú, ktorú ste vymenovali za predsedníčku Okresného súdu v Trenčíne napriek tomu, že bola vo funkcii sudkyne veľmi, veľmi kratúčko. Obrazne povedané, jej tatko na stanici v Bratislave ešte iba obracal kone, ktorými ju bol odviezť k vlaku do Trenčína a ona už súdu predsedala. Určite nikto(s výnimkou mňa)nepochybuje o tom, že sa stala tou predsedníčkou nie preto, že jej sestra bola riaditeľkou vašej kancelárie, ale preto, že jej „brilantné právnické vedomosti“si vynútili tento krok. Napokon vždy si vedela spomenúť, kto ju do funkcie vymenoval a nikdy nedala na vás dopustiť. Jej obhajoba vašej osoby by sa dala snáď zhrnúť do nasledujúcej vety : „Ak nebude Harabin, nebude už nikdy ani súdnictvo“. Mimochodom, mobil polícia zaistila aj jej sestre, sudkyni Krajského súdu v Bratislave Andrei Haitovej. To je tá bývalá riaditeľka vašej kancelárie-uvádzam to iba pre prípad, že by ste si nevedeli spomenúť(vek nikto z nás neoklame), o kom hovorím. Ďalšia z tohoto „vydareného“tria je sudkyňa Maruniaková, ktorá priklepla na Okresnom súde v Petržalke Kočnerovi zmenky za 8 000 000,-€ napriek tomu, že nedala pravosť zmeniek ani len overiť! Čo hovoríte na trestné činy nadržiavania, založenia organizovanej zločineckej skupiny, či marenia spravodlivosti? Vám ako „brilantnému“trestnému sudcovi by mali byť tieto pojmy absolútne zrejmé. Aj s dôsledkami, ktoré vyplývajú z ich spáchania.

Takže ako je to vlastne s tou mafiou v súdnictve, súdruh Štefan Harabin?

Onedlho sa bude voliť predseda Najvyššieho súdu SR, pričom vy opakovane na túto funkciu kandidujete. Výber je fakt úbohý, ale v prípade vášho zvolenia treba pozmeniť známy pokyn ešte z čias komunizmu, ktorý visel na každej vrátnici : „Posledný odchádzajúci nech zhasne svetlo“. Ten modifikovaný bude znieť : „Posledný odchádzajúci nech podpáli budovu“.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.