Rober Fico si hľadá podnájom u Andreja Kisku.

10. augusta 2019, petercvik, Nezaradené

S touto správou dorazil v pondelok do krčmy Imro a my sme mohli začať s hodnotením udalostí uplynulého týždňa. Expremiér totiž vyhlásil, že exprezident je ako Ladislav Baštrnák, lebo vraj podvádzal na daniach. Imro však tvrdí, že to Fico určite myslel iba obchodne a osobne, lebo potom, ako sa musel pratať z vily daňového zločinca, urgentne potrebuje nové bývanie. A keďže je náchylný na domácich pánov, ktorí sú zlodejmi daní domnieva sa, že by mohol nájsť azyl u Andreja Kisku. Problém Fica však spočíva v tom, že Kisku za podvod nikto neobžaloval a neodsúdil. A ani neodsúdi. Na rozdiel od Baštrnáka, ktorý bude ako „náš človek“ 5 rokov sedieť v jednotke. Nie vlakovej.

Utorok – Americkí policajti v Texase zatkli černocha, ktorý vstúpil na súkromný pozemok a viedli ho priviazaného za koňmi. Presne ako v časoch otrokárstva. Sudca prepustil zadržaného na kauciu a súčasne skonštatoval, že páchateľ je psychicky narušený. My sme hlasovaním dospeli k názoru, že psychicky narušení sú tí dvaja americkí policajti. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/straznici-na-konich-v-texasu-vedli-na-provazu-cernocha-40292488

Andrej Danko sa na tlačovke posťažoval, že niekto vykúpil online priestor, do ktorého mal potom on problém sa dostať a vidí za tým možno aj západné sprisahanie. Karol po vypočutí si Dankovho kvílenia povedal : „Je to jasné! Cesty k úplnému osprosteniu bývajú u ľudí rôzne. Ale ak sa chce človek stať totálnym pakom, musí vstúpiť do SNS“. Viac tu: https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti/videos/1296523707182079/UzpfSTEwMDAxNzYwNjk3NzIxMzo0NDQyNTMzNzYxNzE1NTg/?story_fbid=444253376171558&id=100017606977213&notif_id=1565439526310081&notif_t=feedback_reaction_generic_tagged

Streda – Podľa nadsúdruha všetkých českých súdruhov Vojtecha Filipa môže za vysoké ceny bravčového mäsa zavretie prasačiarne, po česky vepřína v Létech, kde bol v čase 2.svetovej vojny koncentračný tábor pre Rómov a kde ich bolo množstvo zavraždených. Česká vláda rozhodla o odkúpení tejto prasačiarne a jej likvidácii, aby sa tam mohol časom postaviť pamätník, ktorý bude pripomínať fašistické besnenie. Podľa vyjadrení hlavného komunistického kápa tak klesla výroba bravčoviny v Čechách na 30% potreby. Šaňo, ktorého ako bývalého politického väzňa pokladáme za odborníka na svine povedal, že produkcia svíň nemohla klesnúť na 30%, lebo sa stačí pozrieť na volebné preferencie a počet poslancov KSČM a je jasné, že 30% by bolo iba naše zbožné číslo.

Štvrtok – Nevydarený raketový test v Rusku zabil dvoch ľudí a spôsobil zvýšenú radiáciu. Zoli povedal, že ak by to boli iba dve obete, tak by o to ruské médiá ani nebrnkli. Nevieme, čo tým myslel, a navyše nám to ani nechcel prezradiť, lebo je to vraj informácia, ktorú dostal v utajenom režime. To sme už nevedeli vôbec čo znamená, lebo Imro povedal, že jediná vec, ktorú on považuje za potrebné utajiť, konkrétne pred ženou, je skutočná výška jeho výplaty. Navyše sa okrem toho aj v imperialistických médiách písalo o tej zvýšenej radiácii. Pišta, ktorý je náš anylytik na jadrovú fyziku, pretože v čase výbuchu Černobyľa bol na montážach v Rusku povedal, že o deň vyjde zaručená správa v moskovskej Pravde, podľa ktorej je radiácia v normále a za 2 dni dosiahne mínusové hodnoty.

Trump vyslovil sústrasť pozostalým po vražednom šialenstve 20 ročného fašisticko-rasistického parchanta v americkom meste El Paso, pri ktorom zabil 20 ľudí! Ďuso povedal, že v takýchto prípadoch človek ľutuje, že mama toho netvora nepodstúpila onehdy potrat. Hneď však aj dodal, že úprimná sústrasť od Trumpa po jeho fašisticko-nacistických útokoch na utečencov zo strednej Ameriky a vyvolávaní besnej nenávisti voči nim  je rovnako úprimná, ako kedysi pomoc Ďusovho suseda, ktorý mu pomáhal hľadať stratenú sliepku. Nakoniec sa totiž zistilo, že sused mu sliepku ráno ukradol, na obed zožral a večer mu ju ešte v rámci „dobrých susedských vzťahov“ pomáhal hľadať…

Piatok Truban sa priznal k drogám, Smer sa už nepriznáva k ničomu a nikomu. Truban si síce zavaril, ale aspoň ukázal, že je chlap s guľami. Na rozdiel od potentátov Smeru, ktorí sa už nepriznávajú k ničomu a nikomu. Momentálne medzi nimi beží súťaž „Kto dostal menej esemesiek od Kočnera“. A v septembri začne ďalšia s názvom : „Komu menej volal Vadala“?

Sobota – Náš odborník na justíciu, 15 razy súdne trestaný Juro prišiel so správou, podľa ktorej  Štefan Harabin vyhlásil, že „svojou kandidatúrou na predsedu Najvyššieho súdu chce zabrániť jeho mafianizácii“. „A mne tuším cvrklo“, zareagoval Zoli. Nevedeli sme čo tým myslel, akurát nám všetkým ukázal mokrý fľak na nohaviciach. Netušili sme, že správa o Štefanovej kandidatúre môže niekomu spôsobiť orgazmus. Ak teda nerátame typy baštrnákovcov, kočnerovcov, bödörovcov a iných lovcov. Peňazí. A Jožo navyše ako bývalý lodný kuchár, ktorý s Československou námornou plavbou oboplával asi 100 razy celý svet sa zamyslel a pridal svoju úvahu: „Keď Harabín chce odmafioinizovať Najvyšší súd, ja si idem otvoriť vegetariánsku reštauráciu a za šéfkuchára si vezmem ľudožrúta Bombiho z Papui Novej Guinei. Uvidíme, kto bude so svojimi plánmi úspešnejší. Aj keď dopredu to vidím na remízu s tým, že Bombi mi zožerie prvého hosťa a hygiena mi zatvorí podnik“. Toto nalialo dosť optimizmu do žíl Karolovi, ktorý položil nesmelú otázku : „A nemohol by si ako prvého hosťa pozvať na slávnostné otvorenie Štefana“?

V nedeľu sa neudeje vôbec nič, lebo v krčme maľujú.