Senzácia! Smer navrhuje za prezidenta šéfa bruselských europovaľačov!

14. januára 2019, petercvik, Nezaradené

Keď Robert Fico a jeho poskokovia vôkol potrebovali zaútočiť na europoslancov, ale predovšetkým na európske inštitúcie, s veľkou obľubou používali „argumenty“, podľa ktorých sú títo ľudia odtrhnutí od reality a potrieb bežného Slováka, alebo ich priamo nazvali bruselskými kaviarenskými povaĽačmi. Neprekážalo im ani to, že tam automaticky zaradili aj svojich straníckych súkmeňovcov Beňovú, Zalu, Smolkovú, či povestné vrece zemiakov z Banskej Bystrice Maňku. Áno, je mi jané, že tieto vyjadrenia boli určené predovšetkým tvrdému jadru Smeru, napríklad účastníčkam osláv MDŽ, alebo Fedorovi z našej krčmy, ktorý nielenže ptarí k tvrdému jadru, ale má aj tvrdú pečeň a zmäknutý mozog. A samozrejme aj starostke Fedorovej, ktorej hlúposť, prezentovaná na zastupiteľstve vo Fekišovciach dobíja internet. Veď čo potrebuje ako životabudič drobný človek a smerácky dedinský kápo? Závidieť a nenávidieť. A koho by už mohol nenávidieť viac, ako „bruselského kaviarenského povaľača a nepriateľa Slovenska“, ak na neho navyše ukázal prštekom preceda? Veď europoslanec je predsa ten, ktorý chodí po bruselských baroch a kaviarňach, sŕka bruselskú kávu a okydáva slovenského expremiéra, ktorý pritom nemá na mysli nič iné, ako pre svojich voličov zabezpečiť blaho a zabezpečiť Ľuboša Blahu. Toho druhého najmä.

V týchto dňoch sa však situácia prudko mení. Smer ide navrhnúť za prezidentského kandiddáta najvýraznejšieho bruselského povaľača Šefčoviča. Priamo bossa povaľačov! Veď ako inak sa dá nazvať náš eurokomisár? Vedúci, riaditeľ, alebo kápo? V podstate je to jedno. Dôležité je, že povaľačom šéfuje. Aspoň podľa Fica. A ten sa v Bruseli už skutočne naváľal! Od roku 2009 dodnes. Najprv ako komisár pre kultúru a mládež, neskôr prešiel na post, ktorý je tomu prvému skutočne veľmi „blízky“ a šéfuje komisii pre energetickú úniu. No nevyužijete takéhoto vševeda?!

Šefčovič je jeden z tych, ktorí sa už o rok budú tváriť, že so Smerom nikdy nič nemali. Vlastne si ani nevedia spomenúť, čo to bolo, nevedia čo to je. Škoda, že my si zase nevieme spomenúť na jeho konrétne vyhlásenie k vražde novinára a jeho snúbenice, nevieme si ani spomenúť na jeho rekciu keď sa prevalilo, že talianska mafia nasadila do postele na Úrade vlády svoju veľvyslankyňu. Šefčovič chce dnes hrať rolu dobrého smeráka. Je to podobné, ako keď sa esesáci súdení za masové vraždenie v koncentračných táboroch na súde obhajovali tým, že nikoho nezavraždili celú svoju službu v koncentráku prežili ako kuchári v „závodnej jedálni“.

No neverte týmto „dobrákom“, neverte Šefčovičovi!

foto:europskenoviny.sk