Smer pripravuje ústavný zákon, ktorým nariadi blahobyt!

4. septembra 2018, petercvik, Nezaradené

Ďalšia pozitívna správa po tej, ktorou predseda Smeru Robert Fico oznámil, že obedy v školách majú byť zadarmo. Bezplatná strava školákom má byť totiž iba odrazovým mostíkom k vytúženému blahobytu občanov pod vedením Smeru.

Topiaci má 2 možnosti na svoju záchranu. Buď sa chytí slamky, alebo začne variť zadarmo. Pointa je v tom, že tú prvú možnosť musí zvládnuť sám, tú druhú za neho zacálujú živnostníci a občania vo forme zvýšených daní, odvodov a pokút. Nijaký iný reálny spôsob, ako zabezpečiť prísun potrebných stámiliónov do štátnej kasy, ktoré na to budú potrebné, nejestvuje. Niežeby neboli skupiny detí, ktoré takúto pomoc potrebujú. Ale takýto plošný záber predložený Smerom, sa dá nazvať iba ekonomickou idiotinou, alebo bezbrehým populizmom. Keďže nezabralo do žiadúcej miery strašenie Sorosom, bolo iba otázkou času, kedy príde piár oddelenie Smeru s nejakou genialitou. A prišlo. Aj keď v konečnom dôsledku je to ekonomická genitalita.

Smer sa začína čím ďalej, tým viac podobať na svojich predsúdruhov, ktorí si dokonca na takéto tupiny zložili aj pieseň . Rozkážeme vetru, dažďom…

Rozsvítíme slunce štěstí
pro každého bude hřát
poručíme větru, dešti,
kdy má pršet a kdy vát.
Proměníme celou zemi
v rudých květů záplavu
dokážem to všichni s všemi
od východu k západu!

Akurát výsledok bol ten, že keď dokázali otočiť toky riek, začalo vysychať napríklad Aralské jazero. A dnes je z tohoto niekdajšieho klenotu prírody umierajúca stoka… Sociálno -ekonomické „zlepšováky Smeru sa už dajú dnes porovnať iba s aktivitou bývalého prezidenta Zimbabwe Roberta Mugabeho. Ten potom, ako dokázal svojimi opatreniami v hospodárstve spôsobiť v krajine hladomor, jedného dňa rozhodol dekrétom o tom, že v Zimbabwe zakazuje chudobu! A bolo! Vlastne nebolo a dodnes nie je… Pretože zákaz chudoby sa dnes týka iba jeho samotného a jeho najbližšej kamarily.

Samozrejme, že celý tento návrh má jediný cieľ. Prekryť množstvo zlodejín, do ktorých sú zapletené najdôležitejšie postavy Smeru a súčasne škandál, ktorý hrozí, že nemeckej prokuratúre dôjde trpezlivosť a v súvislosti s únosom Vietnamca slovenským vládnym špeciálom vydá medzinárodný zatykač na niektorého ex-člena slovenskej vlády. Toho sa množstvo politikov zo Smeru začína reálne obávať, ale pardoxne sa však minimálne rovnaký počet tiež politikov, tiež zo Smeru, teší.

P.S. Pri takto poňatom návrhu o obedoch „zadarmo“ sa bežne bude stávať, že tesár s tromi deťmi, bude vďaka vyšším daniam a odvodom platiť obed aj jedináčikovi, synovi slovenského milionára trebárs zo Smeru. A ekonomickí „myslitelia“ vládnej strany sa môžu tešiť na ocenenie Debilova cena za ekonómiu.