Soros odkázal v záveti svoj majetok stranám Smer, SNS a Most!

11. marca 2018, petercvik, Nezaradené

Neuveriteľná správa sa dostala na svetlo sveta prostredníctvom tlačovej agentúry APA, podľa nej sa americký miliardár rozhodol pre takýto krok potom, ako slovenský premiér Robert Fico vyslovil jeho meno v súvislosti s občianskymi protestami, kde nazývajú demonštranti vládu pod vedením Roberta Fica vládou mafie a jej jednotlivých členov mafiánmi, hierarchicky zoradených v štruktúre – kápo(R. Fico) – podkápo(R. Kaliňák)-menší kápovia( Bugár, Danko, Žiga a podobne). Keďže reakcia slovenského kápa(iba citujem demonštrantov)bola typicky smerácka a označil G. Sorosa za strojcu štátneho prevratu na Slovensku, ten v snahe vyviniť sa, pristúpil k neuveriteľnému kroku, ktorý je už napísaný vyššie.

Potiaľto by bolo všetko v poriadku a dokonca nielen v Smere, ale aj v strane profesionálnych Slovákov zo SNS, ktorí si z „lásky k národu“(bez úškrnov prosím!), ale predovšetkým k európskej mene € (to je paradox, že?) urobili celoživotný hrant, prišlo k bujarým oslavám. Hneď potom, ako sa traja predsedovia dohodli na spoločnom kľúči delenia Sorosovej pozostalosti, nastalo realizačné vytriezvenie. G. Soros podmienil platnosť pozostalosti nasledovnými podmienkami:

„Celú moju pozostalosť odkazujem strane Smer-sociálna demkracia, Slovenskej národnej strane a Mostárom( nie z Brezna, ale zo Šamorína a Braislavy). Už tým, že dokázali svojimi názvami obalamutiť toĺko voličov, ako sa im to podarilo v posledných voľbách, prebudili vo mne, ktorého oni označujú za burzového špekulata, obdiv voči nim samotným. Na ich odžuby ja jednoducho nemám a na znak úcty voči nim, im teda odkazujem všetok svoj hnuteľný, nehnuteľný majetok a finančnú imovinu.

Naplnenie tohoto závetu však podmieňujem tým, že tieto strany ako celok a ich členovia ako fyzické osoby, vrátia najprv občanom Slovenskej republiky všetko, o čo ich v spolupráci s dnes už nebohým HZDS okradli“.

A sme pri jadre problému. Zolo z našej krčmy povedal, že ak by G. Soros obchodoval na burze tisíc životov, nemôže zarobiť toľko, ako ukradli za 25 rokov samostatnosti Slovenska vyššie spomínané organizované tlupy. Takže k žiadnemu dedičstvu po Sorosovi nepríde, lebo Imro, tiež z našej krčmy, to vyhodnotil ekonomicky nasledovne : To by sa tí naši pekne odrbali!