Každá mafia musí byť zničená! Preto ani Smer nie je výnimkou!

28. februára 2018, petercvik, Nezaradené

Dialo sa to pomaly, potichúčky a na samom začiatku ani samotní tvorcovia mafiánskeho monštra s názvom Smer netušili, kam ich to dovedie. Začalo to v roku 2006 totálnymi čistkami v štátnej správe, kam sa húfne dosadzovali „naši ľudia“. Väčšinou odborníkov nahrádzali servilní, bezchrbticoví úbožiaci, ktorí pri vidine hranta, alebo, alebo aspoň hrantíka boli a sú ochotní urobiť čokoľvek, aby sa zalíškali vrchnosti, šéfovi, či nejakému inému politckému bossovi,, ktorý je v skutočnosti civilným povolaním „bezobsažný chrapúň a vagabund“. So svojimi spolupáchateľmi počas prvej vlády, SNS a HZDS sa utvrdili v tom, že akýkoľvek zločin môže ostať nevyšetrený a nepotrestaný, pokiaľ máte správneho šéfa polície a ešte správnejšieho prokurátora. Generálneho, špeciálneho, krajského, okresného. Operatívci z polície riskovali vlastnú bezpečnosť, zabezpečovali dôkazy o trestnej činnosti páchateľov, aby im vec napokon šéf vyšetrovačky po príslušnom pokyne z „vyšších miest“ zastavil, alebo poslal na riešenie ako priestupok. Ak to náhodou nevyšlo tam, bol v zálohe prokurátor a keď sa vec nedajbože nejakým nedopatrením dostala až na súd, zavolali si biele goliere na „priateľský rozhovor“ministra spravodlivosti a neskôr predsedu Najvyššieho súdu, ktorým nebol nik iný, ako Štefan Harabin. A fajka zhasla…

Po čase, keď si Fico vyskúšal a naplno vychutnal v jednofarebnej vláde Mňačkov román“Ako chutí moc“, prišlo obdobie kolaborantov z Mosta, ktorí si nevedeli podľa vlastných slov „predstaviť žiadnu lepšiu vládu“, ako tú, ktorej sú dnes súčasťou. Proste si nevedeli predstaviť, že by sa nemuselo kradnúť, rabovať, robiť špinavé politické kšefty s ešte špinavšími výsledkami. Politická mafia, mafia v bielych golieroch a aj tá skutočná, napríklad talianska, ovládli krajinu pod Tatrami. Klany si rozparcelovali vplyv, obchodné teritóriá a sféry vplyvu. Dodávali si „našich“ ľudí, jedni ich posúvali do výkonných funkcií v štátnej správe, iní zase na Úrad vlády. „Všetko je v kádroch“, bolo kedysi heslom komunistov po prevrate v roku 1948. „Všetko je v kádroch“, je  heslo dnešnej mafie.

Každá mafia musdí byť zničená! Inak zničí ona vaše žitie, budúcnosť vašich detí a vnúčat. Nechá zavraždiť vášho syna, dcéru, alebo vnúča. Surovo, beštiálne, nemilosrdne!

A úplne na záver iba jediná otázka Bugárovi, Šebejovi, Žitňanskej a všetkým poslancon Mosta : Ešte stále ste presvedčení, že vláda so Smerom bolo to najlepšie, čo ste mohli Slovensku a jeho občanom ponúknuť?

Ešte stále ste o tom presvedčení?