Robert Fico : Smer je bordel, smeráci prostitútky!

18. februára 2018, petercvik, Nezaradené

Nech sa vám to zdá akokoľvek nepredstaviteľné, ale po tomto jeho vyjadrení na sneme českých sociálnych demokratov v Hradci Králové, samotný premiér kvalifikoval postavenie svojej strany na slovenskej politickej scéne.

„Politická strana je bordel a jej členovia sú dievčatá“. Takéto prirovnanie použil v nedeľu na zjazde ČSSD v Hradci Králové premiér Robert Fico, keď hovoril o naštartovaní strany Smer.

„Ideme do polovičnej výmeny krajských predsedov, ideme zmeniť spôsob riadenia strany, chcem ísť do veľkej výmeny okresných predsedov,“ povedal Fico.

„Dámy mi, dúfam, prepáčia jedno pravdivé prirovnanie, keď sa hovorí, že ak prestane fungovať bordel, treba vymeniť dievčatá, nie postele,“ povedal Fico o Smere(DenníkN).

Tak sa konečne z jeho úst dostalo do éteru to, čo sa zatiaľ iba šepkalo, alebo o čom sa mnohí iba domnievali. Ale takto presne pomenovať úlohu Smeru na slovenskej politckej scéne dokázal  doteraz jediný človek. Samotný predseda!

Teraz som zneistel nielen ja, ale hlavne voliči tejto (prepáčte za klamstvo) sociálnej partaje. Neviem, ako sa budú tváriť, keď na nich začnú neznámi ľudia pokrikovať: Za koľko dávaš? Alebo : Ideš do šichty, alebo zo šichty? Prípadne : Mávate aj akciové ceny? Zvlášť zaujímavé sa javí, prečo sa predseda o mnohých krajských a mnohých okresných bossoch dozvedel až teraz, že sú to štetky? Dovtedy to snáď dokázali utajiť chodením do kostola, alebo spievaním častušiek na dedinských veseliciach?

Po prehre v krajských voĺbách a po negatívnej reakcii verejnosti, ktorá mu zostrelila skúšobný balónik s jeho možnou kandidatúrou na šéfa Ústavného súdu, sa premiér rozhodol ešte raz zabojovať v parlamentných voľbách. Ale už nie so starými, vyžitými prostitútkami, ale pravdepodobne s novovytvoreným tímom našminkovaných radodajok. A radodajcov.

Ale tak, či onak, každý bordel raz dostihne jeho osud. Z jedného sa stanú ruiny, z iného predajňa erotických pomôcok, ale sú aj také, kde sa budú schádzať jeho predchádzajúci zamestnanci, teraz už dôchodcovia vo voľnom čase.