Krajina vydrancovaného zdravotníctva, vytunelovaných Váhostavov a najnovšie aj hokeja.

15. mája 2017, petercvik, Nezaradené

vitajte-1Vitajte v krajine, kde je zdravotníctvo po ôsmom vykradnutí pred deviatym oddĺžením.

Vitajte v krajine, kde sa  tety Anky nabaľovali a nabaĺujú z daní živnostníkov a  pokuty potom neplatia tí, čo spoločne s tetami Ankami kradli, ale zase ich platia zo svojich daní živnostníci!

Vitajte v krajine, kde už siedmy rok môžeme jazdiť po diaľnici do Košíc, ale ak tak chceme urobiť, musíme ísť cez Maďarsko!

Vitajte v krajine, kde vláda natoľko vehementne splnila svoj sľub o odškodnení klientov nebankovývh subjektov, že takmer všetci aktéri tohoto zlodejstva sú dodnes na slobode a vyškierajú sa nielen živnostníkom, ale aj všetkým okradnutým do ksichtu!

Vitajte v krajine, kde sa z eurofondov, ktoré sme dostali z „prekliatej Európskej únie“ zrekonštruovali stovky, či tisícky škôl, vybudovali tisíce kilometrov chodníkov, a cyklotrás a okrem toho z nich ešte dokázali „kompetentní“ukradnúť najmenej 40%!

Vitajte v krajine, kde nevedia doručiť súdnu obsielku predsedovi vlády, lebo ho vraj nemôžu nájsť a nepoznajú jeho trvalé bydlisko!

Vitajte v krajine, kde minister vnútra obchoduje s grázlom, ktorý má síce problém napočítať do 5, ale vynikajúco mu ide počítanie do 20, pretože to je sadzba DPH!

Vitajte v krajine, kde predseda parlamentu necháva čítať súkromné listy poslancov a namiesto predkladania pre život občanov potrebných zákonov, rieši horalky, tričká a nabudúce možno aj zákaz nosenia tangáčov poslankyňami!

Vitajte v krajine, kde za majiteľmi vykradnutý Váhostav zaplatia žobračenku za dodané služby živnostníkom a aj tú zase paradoxne zaplatia iní živnostníci!

Vitajte v krajine, kde pri rekonštrukcii zimného štadióna dokázal hlavný zúčastnený nakradnúť toĺko, že mu ostalo na výstavbu hotela vedľa!

Vitajte v krajine, kde si z peňazí, ktoré mali byť použité na výchovu mladých hokejistov, postavili smradi paláce v Karibiku, alebo kúpili vily na Floride!

Vitajte v kraine, kde si voličskú vernosť dôchodcov, okradnutých mesačne o stovky € na penziách, dokážu práve tí, ktorí ich ožobračujú, kúpiť za hrebíček na MDŽ a guláš na 1. mája!

Vitajte v krajine, v ktorej sa dnes ku jej „kresťanským hodnotám“hlásia aj tí, ktorí sa nevedia pomodliť Otče náš a nevedia, ktorou rukou sa majú prežehnať pred krížom!

Vitajte v krajine, kde vagabundi už predvčerom ukradli to, čo mali ukradnúť až pozajtra.

Nie, nevítam vás v Nigérii, Severnej Kórei, či v Zimbabwe!

Vitajte na Slovensku!

Foto : ePhoto.sk