Založ si blog

Pasák Kočner a jeho prostitútky.

Píšem ich v poradí, ako ich označila správa z vyšetrovacieho spisu vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Prikladám aj dostupnú fotodokumentáciu. Je prevzatá z Pravda.sk. Foto Radomíra Bžána nájdete kliknutim na link : https://www.cas.sk/clanok/600210/radomir-bzan-ma-od-statu-dostat-77-milionov-eur-ako-zije-prachaty-advokat/   Foto Dušana Páteka nájdete kliknutím na link https://www.financnasprava.sk/sk/financna-sprava/predstavitelia, foto  Ide o ľudí, na ktorých mal Kočner vplyv, alebo ich priamo riadil. Tak, ako zvykne pasák riadiť svoje prostitútky. Aj keď klasický pasák riadi divevčatá, Kočner mal svoj mužský hárem. Zoznam samozrejme nie je ani náhodou úplný a budem ho aktualizovať po zverejnení ďalších a ďalších mien z Kočnerovho mobilu.

Zhora nadol : Radomír Bžán, advokát, ktorému mal štát vyplatiť 77 000 000,-€ za zastupovanie v spore o Gabčíkovo.

Ján Počiatek, bývalý minister dopravy a financií, ktorý nechal vyplatiť firme Lemikon  16 000 000,-€ za škodu, ktorá vraj mala Lemikonu vzniknúť, hoci mu nikdy nevznikla.

Viktor Stromček, generálny manažér Smeru. Podľa Aktualít.sk pod jeho dozorom pripravovali v druhej Ficovej vláde projekt juho-západného obchvatu Prešova, ktorý vychádza na 45 miliónov eur na kilometer. To je rekordne najvyššia suma na celej D1.

Marek Para(na foto vpravo), známy predovšetkým ako advokát veľkých kaprov podsvetia.

Martin Daňo, údajný novinár, ktorý však v posledných rokoch pripomína skôr človeka, ktorý akútne potrebuje špecializovanú lekársku starostlivosť.

Ladislav Tichý, bývalý zastupujúci generálny prokurátor.

Martin Glvač, podpredseda Smeru, Alenou Zsuzsovou dôverne nazývaný Maznák.

Norbert Bödör(na foto v strede), syn majiteľa SBS Bonul, ktorého v Zlatom Kľúčiku v Nitre tesne po vražde vo Veľkej Mači navštívil Marián Kočner.

Dušan Pátek, viceprezident Finančnej správy, ktorá pod vedením Františka Imréczeho a jeho urobila pri podvodoch na colnej hodnote sekeru 300 000 000,-€, ktoré budeme musieť zaplatiť do Bruselu.

Peter Šufliarsky, námestník generálneho prokurátora, ktorý klamal o svojich kontaktoch s Kočnerom generálneho prokurátora, aj verejnosť. Farbu trenírok ukázal až potom, ako médiá zverejnili jeho bohatú komunikáciu s mafiánom.

Ladislav Baštrnák, exdomáci pán a súčasne exhostiteľ expremiéra Fica v Bonaparte. Odsúdený v prvom procese za daňový podvod na 5 rokov väzenia. Ďalšie žaloby za obdobné tunely na DPH sú na ceste.

Jaroslav Haščák, šéf Penty. Rovnako ako Šufliarsky vyšiel s farbou spodných gatí von až vtedy, ako sa prevalila jeho čulá sms-ková komunikácia s človekom, obvineným z objednania vraždy novinára.

To však zďaleka nie sú všetci Kočnerovi muži. Už onedlho sa dozviete nielen mená ďalších chlapov, ale aj žien.

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.