Založ si blog

Smer ide rozdávať klobásy. Z ukradnutého prasaťa.

Pán premiér!

Nie tak dávno ste nám oznámili a vlastne denno denne oznamujete, že tu dáte na rozvoj regiónu milión, tam zase dva a inde trebárs štyri. Neprejde snáď žiadna aktualizácia tlačových správ bez oznámenia, že vláda na čele so Smerom ide znížiť vek odchodu do dôchodku, ponúknuť lyžiarske zájazdy zadarmo, alebo  zaplatiť obedy deťom v školách. Ako bonul, pardón bonus, onedlho pridáte záruku ideálneho počasia počas letných dovoleniek a kopy snehu v čase zimných lyžovačiek. Neskôr sa síce zistí, že s tou pomocou regiónom to až také žiarivé nie je, lebo sľúbené peniaze sa nedajú čerpať z dvoch dôvodov. Ten prvý je, že administrácia je natoľko náročná, že by si obce na ňu museli najať Našu, vlastne vašu firmu, ktorej práca bude dvakrát drahšia, ako dotácia samotná. A ten druhý dôvod je omnoho jednoduchší. Tie peniaze jednoducho vaša vláda nemá. Takže ak vláda nemá peniaze, ktoré sľubuje, nastaví podmienky na ich čerpanie tak, aby sa ani náhodou nedali splniť. Voláte nás naoko k stolu hojnosti, ale nám to začína pripomínať Imrove narodeniny, ktoré oslavoval v krčme a na ktoré nás pozval. Podmienkou bolo, že sme museli prísť všetci triezvi a nalačno a rovnako triezvi a nalačno sme museli aj odchádzať… Teraz ešte čakáme, kedy nám sľúbite lekára do každej dediny a hrobára do každej rodiny. Ale aj tých si napokon zaplatíme sami, pretože kadiaľ raz prešiel Smer( a v zdravotníctve sa prechádza už 10 rokov), nerastie nieto tráva, ale ani burina. Zanechávate za sebou spálenú krajinu. Iba Vaša grófka veĺkostatkárka dokazuje, že na nej vie vypestovať repu. A ak aj nie, dokáže na ňu aspoň ukradnúť dotácie. Cez televízne obrazovky a tlačové konferencie nám posielate pozvánky na dedinské veselice, kde sa podáva lístok na vlak zadarmo a v tombole šťastlivci vyhrajú možnosť odfotiť sa s vami, s predsedom, Jasaňom, Troškovou, Roškovou, Baštrnákom. Fotenie máte napokon v Smere veľmi radi, stačí si spomenúť na „Zátišie priateľstva“ vášho vraj ústavného experta Madeja s talianskym mafiánom Vadalom-fotografia priložená. Ale sú aj menej odvážni, trebárs Petrák, Brixi, Číž. Napriek tomu, že mali mafiána na FB medzi priateľmi, teraz sa už naľakali vlastného prdu a žiadny z nich sa k nemu nepriznáva. Ak to takto pôjde ďalej, zaprie ho onedlho aj Trošková. Akurát má smolu, že on nikdy nezaprie ju, ani Jasaňa, ani predsedu! Až priveľmi sa už začínate v Smere podobať na mexickú narkomafiu, ktorá nechala vyvraždiť polovicu dediny, ale tej druhej, preživšej časti, postavila malú nemocnicu. A preživšia časť sa musela povinne cítiť šťastná! Váš predseda ako polopríčetný bľakoce o celosvetovom protislovenskom sprisahaní a váš poslanec Blaha, asi v snahe zahrať si hlavnú úlohu v americkom filme Blbý a blbší najblbšieho, načiera do obdobných duševných výkalov a konšpiračné plátky, v ktorých sa nedá nájsť nič okrem nenávisti a ľudskej tuposti, označuje za dôveryhodnejšie ako klasické médiá.

Pán premiér. Smer je dnes už stranou, ktorú asi najpresnejšie pomenoval Móricko, keď sa učiteľka v škole pýtala detí, ku komu by ho prirovnali. Anička povedala, že k svojej mamičke, lebo keď je chorá, podá jej lieky. Janko ho prirovnal k oteckovi, lebo ho ochráni pred zlými chlapcami z ulice. Akurát Móricko povedal, že by Smer prirovnal k ich susedovi. Keď uveličená učiteľka chcela poznať dôvod takéhoto nezvyčajného prirovnania, objasnil jej to : Viete pani učiteľka, ten chrapúň nám ukradne ráno sliepku, na obed ju zožerie a večer nám ju ešte pomáha hľadať.

Už iba na záver. Možno vám to ešte nedocvaklo, ale občania tejto krajiny, minimálne väčšina z nich nechovala prasa preto, aby ste im ho ukradli, nechali zožrať vašim ľuďom a im hodili pod stôl ohlodanú kosť! Takže nepomáhajte nám hľadať naše sliepky. Prestaňte ich kradnúť!

Aj keď možno neuveríte, ale každým dňom je menej a menej voličov, ktorí vás majú radi. Ale rovnako každým dňom je viac a viac takých, ktorých môžete mať radi vy!

A úplne, ale skutočne úplne na záver vám odkazujem výrok Karola z našej krčmy, ktorý počul tárať nezmysly vášho predsedu o ulici : Kým tá ulica štrngoce iba kľúčami od bytov a žiada váš odchod, môžete byť ako tak pokojný. Ale ak tá ulica zoberie do rúk kľúče francúzske a zabúcha nimi na dvere vašich honosných kancelárií, ktoré ste si vybavili luxusným nábytkom z daní murárov, tesárov, strojárov, šoférov, infromatikov, učiteľov, lekárov, už bude pre vás neskoro!

A o tom sa potom budú učiť deti v škole ako o dni, keď prišlo ku kľúčovému okamžiku v slovenských dejinách!

Foto ústavného experta Smeru Madeja s talianskym mafiánom je prevzaté z tvnoviny.sk

 

 

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.