Založ si blog

Už vraždíte budúcnosť vlastných detí, smerácki kápovia!

V záujme seba samých, v záujme ochrany vlastných hrantov, v záujme vytrŕčania na obdiv sociálnych hodiniek, na ktorých iba malá ručička je drahšia, ako celoročný dôchodok vášho voliča dávate do banku už aj bezpečie a dal by Boh, aby som nemal pravdu, aj životy svojich najbližších! Stratili ste súdnosť, stratili ste kontakt s vonkajším svetom, pretože doobeda riadite úrad, ktorý vám bol zverený vaším politbyrom, poobede riadite podľa vlastného presvedčenia už zemeguľu a večer vám poslušne zobká z ruky divečina, ktorej skutočné povolania je prostitútka. Roky ste žili v presvedčení, že sa vám nič nemôže stať! Veď ste držali svoju beztrestnosť na vysokom štandarde aj vďaka vyhláseniu niekdajšieho podpredsedu Smeru Pavla Pašku – Vyhraj voľby a môžeš všetko“! Môžeš kšeftovat s (nielen) talianskymi mafiánmi, môžeš s nimi chodiť na spoločné dovolenky, prijímať od nich výhody, a potom sa zrazu dostanete plíživým procesom, krtorý si na začiatku ani nevšimnete do siutácie, že vďaka vašej ústretovosti si zločinci nasadia ako pravú ruku vášho dona dievčinu  nie preto, že vyštudovala 3 zahraničné univerzity a hovorí plynule 3 svetovými jazykmi, ale preto, že má silikóny nómer 3 a zrejme aj ďalšie, nami netušené prednosti a predpoklady na výkon tejto funkcie, Áno, na výkon funkcie. Nie na výkon pracovných povinnosti. To je totiž kategóriia, ktrej význam pozná takáto radkyňa iba z rozprávania iných. Nie, na začiatku ste nezsrali Slovensko hneď cudzími mafiánmi. Na začiatok ván stačili vlastní! Bývalí eštébaci, reaktivovavní policajti, ktorí včas kedysi ušli do civilu, ak nechceli riskovať vlastné vyšetrovanie za skutky, ktoré sa dali nazvať kdeako, ale určite to nebolo plnenie služobných povinností v zmysle zákona.

Neskôr ste už rozšírili svoje partnerské vťahy aj do zahraničia, veď eurofondov  neuveriteľne pribúdalo!.Pozvali ste sem, alebo sa nechali na vašu veľkú radosť pozvať grázli, ktorí sa neštítili už skutočne ničoho!. Ani vraždy novinára, ani vraždy jeho priateľky. Začali ste vy, alebo vaši obchodní partneri postupovať presne podľa návodu nemeckých fašistov, alebo ruskej KGB. Tí prví vyvesovali plagáty v strašnej češtine a stálo na nich trebárs oznámenie : Kto bude pomáhať parašutistúm, bude popraven s celou rodinou! Tí druhí z KGB urobili špinavú prácu aj bez toho, aby vôbec niekoho vopred upozornili. Výsledok bol rovnaký. Povraždili nevinných.

Vy ste nevraždili, ale zbavovali ste sa nepohodlných, alebo aspoň odvážnejších tak, že ste im nechali rušiť „organizačnými zmenami“pracovné miesta a posielali ste ich na Úrady práce! Šmírovali ste im elektronickä komunikáciu a ak sa stotožnili trebárs na facebooku so statusom, ktorý označoval ministra vnútra za dôverného obchodného partnera daňového zločinca Bašternáka, proste ste im ako natoľko znechutili prácu, že radšej sami odišli. Stačí, ak sa spýtate na takýto prípad trebárs vášho ministra Lajčáka.

Vy ste dnes v situácii, ktorá až príliš pripomína vyčíňanie nájimných vrahov. Veď novinár vám takmer siahol na to, čo roky najradšej kradnete! Siahol vám svojimi článkami na to, čo najviac milujete. Siahol vám na eurofondy! Siahol vám na hotové peniaze! A tak ho zavraždil niekto, ktorého by ste dnes vy najradsej označili za „okoloidúceho“ feťáka. Váš problém je však v tom, že toto vám už neuverí nik, dokonca ani vaši najbližší, ani vaša rodina. Budete sa snažiť odpútavať vyšetrovanie na falošné stopy, budete vypúšťať dymové clony. A čím viac a čím dlhšie to takto budete robiť hrozí, že si niekto z poškodených povie: Veď aj oni majú deti, ženy. Veď aj oni majú svoje rodiny“. A potom s môže stať to, čo sa stáva v prípadoch, keď človek, utýraný smrťou blízkych stratí vieru v justíciu a vezme spravodlivosť do vlastných rúk. Môže sa stať, že vaše dieťa nepríde jeden deň zo školy, žene sa nedovoláte tretí deň kvôli vypnutéme mobiliu. A začnete šalieť! Presne tak, ako šalela a šalie mamička zavraždenej Martinky, alebo rodičia zavraždeného Janka. Lebo ani vy nie ste imúnni voči nebezpečiu hroziacemu od chladnokrvného, alebo pomäteného vraha, či pomstiteľa. A ak to je vlk samotár, niet tej sily, ktorá ho dokáže v jeho konaní zastaviť. A tak sa teda môže stať, že terčom nebudete vy, ale tí, ktorí majú smolu, že sú vaše deti, ženy,bratia, či sestry. Veď slovami vášho najvyššieho kápa, „kto do teba kameňom, ty do neho dvomi“!! A na samotároch je najhoršie, že ich skutočne nikto nepozná a majú čas. Pri nich človek nevie, či sa stane nešťastie vášmu blízkemu pri čakaní na vlak na železničnom peróne, alebo pri prechode na chodcov. Či pri turistike v zahraničí, keď sa niekto z vašich blízkych nešťastne „pošmykol“ na brale… Tam vám nepomôže ani ochranka, ktorá vás vozí po svete a vy sa pozeráte pohrdlivo na plebs okolo vás spoza tmavých okien bavorákov. Ochranka, ktorú vám platia ako najvyššiu zvrhlosť zo svojich daní aj rodičia popravených Janka a Martinky!

Pokladáte to fikciu a šírenie poplašnej správy? Tak si spomeňte na prípad zo Zvolena, keď ho obchodní partneri podľa samotného „pomstiteľa“ okradli o podiel vo firme A ten po márnych pokusoch o dosiahnutie domnelej, či skutočnej spravodlivosti zobral revolver a zostali po ňom traja mŕtvi…

Dnes zavaľujete médiá vyhláseniami, ako „vyšetríte, oddhalíte, potrestáte“ Nie, od vás to už nik neočakáva, od vás to už nik ani neprijme. Vy budete spláchnutí do kanálov ako lajná, na ktorých si budú pochtnávať už iba potkany.. A ak nechcú váš osud zdielať aj súčasné konkubíny z Mosta a SNS, majú posledné dni na to, aby sa aspoň čiastočne vyhli vášmu osudu! Tak, ako šialenec Hitler do posledných dní veril, že nasadí zázračnú zbraň a zmení osud vojny, aj vy veríte, že zmeníte to, čo sa už stalo, že vrátite časomieru nazad a všetko pôjde tak, ako išlo predtým. Aj vy veríte v konečné víťazstvo!

Nepochopili ste, že teraz sa však už hrá iba o jedno : Slovensko už nikdy nesmie dopustiť, aby ste nasledovali osud kedysi vášho ideového a politického kápa Mečiara! Nesmie vám dopriať povolanie „pastier oviecc na dôchodku“! Ani jedinému z vás!

Nie, nikto vás neobviňuje, že niekto z vás osobne zavraždil Janka a Martinku. Ale guľky, ktorými to vrah, alebo vrahovia spáchali, boli odliate vo vašom brlohu na Súmračnej!

Ste vrahovia budúcnosti vašich rodín, ste vrahovia prítomnosti a budúcnosti celého Slovenska!

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.