Založ si blog

Robert Fico : Smer je bordel, smeráci prostitútky!

Nech sa vám to zdá akokoľvek nepredstaviteľné, ale po tomto jeho vyjadrení na sneme českých sociálnych demokratov v Hradci Králové, samotný premiér kvalifikoval postavenie svojej strany na slovenskej politickej scéne.

„Politická strana je bordel a jej členovia sú dievčatá“. Takéto prirovnanie použil v nedeľu na zjazde ČSSD v Hradci Králové premiér Robert Fico, keď hovoril o naštartovaní strany Smer.

„Ideme do polovičnej výmeny krajských predsedov, ideme zmeniť spôsob riadenia strany, chcem ísť do veľkej výmeny okresných predsedov,“ povedal Fico.

„Dámy mi, dúfam, prepáčia jedno pravdivé prirovnanie, keď sa hovorí, že ak prestane fungovať bordel, treba vymeniť dievčatá, nie postele,“ povedal Fico o Smere(DenníkN).

Tak sa konečne z jeho úst dostalo do éteru to, čo sa zatiaľ iba šepkalo, alebo o čom sa mnohí iba domnievali. Ale takto presne pomenovať úlohu Smeru na slovenskej politckej scéne dokázal  doteraz jediný človek. Samotný predseda!

Teraz som zneistel nielen ja, ale hlavne voliči tejto (prepáčte za klamstvo) sociálnej partaje. Neviem, ako sa budú tváriť, keď na nich začnú neznámi ľudia pokrikovať: Za koľko dávaš? Alebo : Ideš do šichty, alebo zo šichty? Prípadne : Mávate aj akciové ceny? Zvlášť zaujímavé sa javí, prečo sa predseda o mnohých krajských a mnohých okresných bossoch dozvedel až teraz, že sú to štetky? Dovtedy to snáď dokázali utajiť chodením do kostola, alebo spievaním častušiek na dedinských veseliciach?

Po prehre v krajských voĺbách a po negatívnej reakcii verejnosti, ktorá mu zostrelila skúšobný balónik s jeho možnou kandidatúrou na šéfa Ústavného súdu, sa premiér rozhodol ešte raz zabojovať v parlamentných voľbách. Ale už nie so starými, vyžitými prostitútkami, ale pravdepodobne s novovytvoreným tímom našminkovaných radodajok. A radodajcov.

Ale tak, či onak, každý bordel raz dostihne jeho osud. Z jedného sa stanú ruiny, z iného predajňa erotických pomôcok, ale sú aj také, kde sa budú schádzať jeho predchádzajúci zamestnanci, teraz už dôchodcovia vo voľnom čase.

Čakanie na ruského Stauffenberga, alebo Brutusa?

21.03.2023

Písal sa rok 1944 a skupina nemeckých dôstojníkov v snahe ukončiť vojnu a zabrániť totálnemu zničeniu Nemecka spáchala atentát na Adolfa Hitlera. Bombu k jeho nohám mal na porade vo Vlčom hniezde umiestniť práve Stauffenberg. Hitler zázrakom prežil a rozpútal krvavé orgie, ktoré zasiahli množstvo sprisahancov a ich rodín. Nemecko však nakoniec tak, či onak utrpelo [...]

Brat za brata!

23.02.2023

Inšpirovaní touto čud(r)áckou skupinou slovenských vlastencov, Vlastičiek a vlastníkov napríklad hotelov v Karibiku, sme sa v našej krčme rozhodli nielenže podporiť ich aktivity, ale dokonca rozšíriť toto ich hnutie. Tak sme si založili organizáciu Brat za brata, sestra za sestru, sesternica za sesternicu, bratranec za bratranca, sestrička za primára a primár za vrchnú [...]

Od boľševizmu k nacizmu. Život a dielo Ľuboša Blahu, život a dielo Smeru.

22.02.2023

Ľuboš Blaha, kedysi absolútne bezvýznamný poslanecký asistent ešte bezvýznamnejšieho poslanca za komunistickú stranu, vycítil správne svoju šancu. Hneď ako preveksloval do Smeru, začal po krátkej epizóde so svojím sociálnym cítením prezentovať svoje postoje ku Covidu, k očkovaniu a teraz predovšetkým k vojne na Ukrajine. Stal sa miláčikom konšpiračných webových [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.